אפשרויות לתשלום ארנונה

דרכי תשלום

לנוחיותכם מפורטות האפשרויות לתשלום מסי הארנונה:

1.   תשלום מראש למשך השנה כולה - התשלום יערך עד ליום 31 בינואר של אותה שנה. תושב המשלם בתחילת השנה עבור כל שנת הכספים חוסך את תשלום הפרשי ההצמדה במשך השנה כולה, ונהנה מהנחה של 2%.

2.   תשלום תקופתי - שישה תשלומים דו חודשיים. המועד לתשלום דו חודשי הינו בכל חודש אי זוגי. החיוב התקופתי (דו חודשי) צמוד למדד על פי חוק הרשויות המקומיות (ריבית והפרשי הצמדה על תשלומי חובה), תש"ם-1980.

3.  תשלום באמצעות הוראת קבע - ההתחייבות לשלם באמצעות הוראת קבע אינה מבטלת את הזכות לערער על חיובים, אם נמצא צורך. הוראת הקבע תהיה תקפה גם בשנים הבאות, כל עוד היא לא תבוטל.

אמצעי תשלום

1. באמצעות האינטרנט:  Paybills - הינו שירות חינם פשוט וקל לתשלום חשבונות מקוון באמצעות כרטיס אשראי לנוחיות התושבים.
אנו שמחים להעמיד לרשותכם שירות תשלוםחשבונותיך לעיריית אור יהודה באמצעות האינטרנט.
שירות Paybills הוא שלב נוסף בשיפור השירות לתושבי אור יהודה וחלק מהשתלבות העיר במערך שירותים אינטרנטיים גלובליים וארציים, הכוללים גם שירות תשלומים מקוון.
התשלום בשירות התשלומים Paybills פשוט וקל, אינו כרוך בתשלום, אינו מחייב הרשמה כמנוי, מתאפשר ללא התקנת תוכנה ויכול להתבצע מכל מחשב ובכל עת.

ההרשמה והשימוש במערכת ניתנים חינם ומוגשים לכם, התושבים, כאלטרנטיבה נוספת לתשלום חשבונותיכם.

התשלום מתבצע באמצעות כרטיס אשראי.
לביצוע תשלום ←

2. במזומן או בכרטיסי אשראי:
בסניפי הבנקים השונים
בבנק הדואר בסניף אור יהודה או בכל הסניפים בארץ
אם בידך שובר - בטלפון 072-2755419.
רשות האכיפה, רחוב יוני נתניהו 5, אור יהודה. טלפון - 03-5388885.

3. תשלום בהמחאות:
במשרדי חברת הגבייה בעירייה.
במשרדי רשות האכיפה - רחוב יוני נתניהו 5, אור יהודה.

הסדר חוב

אפשר לשלם חוב באמצעות פריסתו לתשלומים. ניתן להסדיר זאת כדלקמן:
במשרדי מחלקת הגבייה בעירייה
במשרדי רשות האכיפה, רחוב יוני נתניהו 5, אור יהודה.

ארנונה - מידע נוסף