ראש העירייה: "נשבור את מעגל הקסמים של החינוך באור יהודה"

ראש העירייה מציג את התכוניות לפני ההורים

מר דוד יוסף, ראש עיריית אור יהודה נפגש ביום א', 7.6.09 עם תושבי העיר, הורים לבוגרי כיתות ח' בחטיבות הביניים העירוניות. המפגש אורגן על ידי אגף החינוך העירוני, בראשו עומדת גברת תמר חכימי.

המפגש הוא חלק בלתי נפרד מתהליך מתמשך, של הפיכת מערכת החינוך בעיר לאיכותית, מגוונת ואטרקטיבית לכל בני העיר.

דוד יוסף הציג להורים את התכניות החינוכיות, שיופעלו בשנת הלימודים הבאה, תש"ע, בכיתות ט' בעיר - פירוט התכניות באתר העירייה - אגף החינוך והשיב לשאלות ההורים.

בדבריו הדגיש יוסף, שהעירייה נחושה לשבור את מעגל הקסמים בו מצויה מערכת החינוך העירונית מזה שנים. המהלך הנוכחי הוא ללא תקדים מכל הבחינות ושותפים בו, בנוסף לעירייה, גם משרד החינוך, רשת אורט ואנשי מקצוע מנוסים וראויים בתחום החינוך.

מר עופר בוזי, סגן ראש העירייה, הזכיר לנוכחים, כי "כבר הרבה שנים לא היה באור יהודה מפגש עירייה-הורים, המציג תכניות באופן מלא ושקוף. .. זה ערב מכונן, שיסייע לעירייה, להורים ולתלמידים לשתף פעולה ולהצליח במהלך חיוני זה תוך מתן אמון מלא זה בזה".

עוד השתתף במפגש מר יובל דוידוביץ', חבר מועצת העיר ויו"ר ועדת החינוך, השותף למהלך מראשיתו.

לסיום ציין מר דוד יוסף, ראש העירייה: "ילדי אור יהודה ראויים לחינוך הטוב ביותר ובכוונתנו להעניק להם חינוך מצוין, שיאפשר לכל תלמיד למצוא את מקומו במערכת החינוך שלנו ולמצות את יכולותיו באופן המוצלח ביותר".

המפגש התנהל באוירה טובה של שיתוף פעולה ורצון טוב לשלב ידיים ולעשות למען הצלחת המטרה החשובה.