ארבעה בני נוער תושבי העיר זכו במלגות מטעם הגו'ינט על פעילותם ההתנדבותית

טקס הענקת מלגות מטעם הג'וינט לארבעה בני נוער תושבי אור יהודה על פועלם ההתנדבותי הבולט, התקיים השבוע במעמד יו"ר דירקטוריון חברת my וסגן ראש העירייה אפי גוטמן ומנכ"ל העירייה בנצי אזאצ'י, מנחם הורוביץ מנכ"ל חברת my, סמנכל חברתmy  רינה דור,  מנהלת מחלקת הנוער בחברת my קרן אלהרר ועוד.

כל הארבעה:  וודים כלאיי, מנשה ארנבייב, יושי צ'ינברג'י ומקוננט מנגיסטו הינם בני נוער תושבי אור יהודה הבולטים בפעילותם ההתנדבותית למען קידום הקהילה, זכו במילגות בס"כ 1500 ₪ כל אחת על פועלם ובכך הביאו גאווה רבה לעיר.

וודים, בוגר תיכון פרקאוף המשמש כמדריך חברתי לילדי תוכנית פל"א וצל"ש, מסייע לילדים בתחום הלימודי, חברתי ומשמש כ"אח גדול" אהוב בקרב הילדים. וודים התגייס לפני כשבוע לצה"ל למרות כל הקשיים בבית (מגדל את אחיו ועוזר לאימו שאינה יודעת עברית). וודים רואה "חשיבות מאין כמוה בתרומתו לעדה האתיופית ומאמין כי כל אחד שנתרם חייב לתרום חזרה."

מנשה ארנבייב, תלמיד כיתה יב בתיכון פרקאוף, יו"ר ועדת משפטים במועצת הנוער, הדריך במד"צים, חבר מועצת התלמידים הבית ספרית, חבר בוועדת עיתון הבית-ספרית ופעיל בקורס ימי, מתנדב בזמנו החופשי למען החברה, יוזם פעילויות חברתיות ופעיל מתוך רצון ומוטיבציה גבוהה ביותר.

יושי צי'נברג'י תלמיד כיתה יב בתיכון עמל מיקצועי. פעיל  כמזכ"ל ועדה משפטית במועצת נוער בעיר, ובקבוצת יוניסטרים-הכשרת בני נוער למנהיגות עיסקית וחברתית. יושי תורם ומשתתף בפעילויות שונות והכול תוך חיוך ואהבה.

מקוננט מנגיסטו, תלמיד כיתה יב תיכון פרקאוף, בוגר מתנדב בבית הצעירים, מורה לריקוד המשקיע מזמנו ומליבו בילדים. מקוננט נוטל אחריות ומגלם מנהיגות חיובית עם ניצוץ של אש בעיניים.

יו"ר דירקטוריון my וסגן ראש העירייה ברך את הנערים על פועלם וציין כי "הם מקור לגאווה ומודל לחיקוי עבור בני הנוער בעיר. פעילותכם החשובה היא הבסיס לשינוי ולקידומה של כלל הקהילה ועל כך העיר חבה לכם את תודתה."