ראש העירייה נתן לתלמידים ציון 100 ביום שיא זה"ב בבי"ס שיזף

ראש העירייה ביום שיא זה"ב בבית ספר שיזף

מר דוד יוסף, ראש עיריית אור יהודה, ביקר בשבוע שעבר בתערוכה זה"ב (זהירות בדרכים) בבי"ס "שיזף" בעיר, בליווי גב' מיכל פלהיימר, מנהלת בית הספר.

תלמידי כיתה ה' הדריכו את יוסף בתערוכה והוא ערך להם חידון ארוך ויסודי בנושא הזהירות בדרכים, שבסיכומו היה מרוצה מאד מהידע שלהם בתחום ונתן להם ציון 100.

התערוכה היתה חלק מיום שיא בנושא זהירות בדרכים, שנערך בבית הספר, כשיאו של תהליך לימודי והסברתי שנערך בבית הספר מזה מספר חודשים:

במסגרת שיעורי זה"ב (זהירות בדרכים) הכינו ילדי שכבה ה' פרוייקט אישי - דגמים, פוסטרים ומוצגים רבים נוספים.

נציגי משמרות הזה"ב עברו בכיתות והדריכו את התלמידים איך חוצים כביש בבטחה והמליצו להישמע להנחיות משמרות הזה"ב.

מר גיא הלוי מעמותת "אנשים באדום", חלק עם התלמידים את נסיונו הרב בתחום בנושא זהירות בדרכים וחילק חומר הסברתי.

בעקבות ההרצאות, הובילו המורות לאומנות, דנית שינדלר ושולמית יוסף, תחרות ציורים וכרזות.

ביום השיא הוצגו בתערוכה מיוחדת הדגמים והציורים. תלמידי כיתות ה' ביצעו הדרכה לתלמידי בית הספר והתלמידים בחרו את הציור האהוב עליהם: ציורו של רועי פורת תלמיד כיתה ו'3.

מר עודד לנדאו, רכז זה"ב בבית הספר, יזם והפיק את הארוע.