תת אלוף, אלי שרמייסטר, קצין חינוך ראשי, אל חברי מועצת הנוער העירונית באור יהודה:"אתם מקור לגאווה"

תת אלוף, אלי שרמייסטר, קצין חינוך ראשי בצה"ל, הגיע לביקור באור יהודה, במסגרת מהלך יישובי שמוביל ראש העירייה, דוד יוסף, לקידום נתוני הגיוס, נפתח במפגש מקדים בו סקרו אנשי חיל החינוך בפני נציגי העיר את נתוני הגיוס היישוביים בחתכים שונים: אחוזי גיוס בקרב בנים ובנות, סוגי השירות, אחוז מסיימי השירות ועוד.

בהמשך נפגש הקח"ר עם מנהלות חטיבות הביניים והחטיבה העליונה בקריית החינוך פרקאוף, עם רכזי תוכנית ההכנה לצה"ל בעיר ונציגי מחלקת הנוער בחברת my ושמע על התקדמותו של פרויקט ההכנה לצה"ל היישובי. פרויקט ההכנה לצה"ל הופעל לאחרונה בעיר כחלק ממאמץ ותוכנית מקיפה לקידום אחוזי גיוסם של בני הנוער בעיר ושילובם בשירות משמעותי, אותם מקדם בנחרצות, ראש העירייה.

בפגישה זו הביע הקח"ר את התפעלותו מהמאמצים הכנים שעושה המערכת העירונית לקידום הנושא ואת שאיפתו לפעול בכל הדרכים והמשאבים שמאפשרת המערכת הצבאית לתמיכה במהלך.

ירדן כהן, יו"ר מועצת הנוער העירונית עם ראש העירייה וקח"ר

את הביקור חתם הקח"ר במפגש עם חברי מועצת הנוער העירונית ומורות חיילות המשולבות בפעילות העיר. במפגש הציגו חברי המועצה בפני הקח"ר את פעילותם הענפה בתחומי התנדבות בקהילה וקידום הנוער. עוד הוקרן בפניו סרט מרשים בנושא "אדישות" אשר הוקרן בפני כל תלמידי בתי הספר בעיר, אותו הפיקו, ערכו וביימו חברי מועצת הנוער העירונית במסגרת פרויקט חובות וזכויות.

הקח"ר הביע את התרשמותו הרבה מבני הנוער ושיבח את פועלם בפני הפורום ובפני ראש העירייה, דוד יוסף: "בני נוער כאלו- מביאים גאווה עצומה לעיר ומהווים הבטחה לעתיד. אני בטוח שמבין שורותיהם תצמח המנהיגות הבאה של העיר ושל המדינה וזוהי מבחינתי ידיעה ברורה שבעיר הזו טמונים פוטנציאל וכישרון אדירים, שיש לנו עניין לקדם."