ראש העירייה, דוד יוסף, צייד את ילדי הגן בעיר העתידים לעלות לכיתה א' בחוברת מוכנות לביה"ס

באור יהודה מצאו דרך מקורית  להיפרד מילדי הגן העולים לכיתה א' ולהבטיח כי את חופשת הקיץ ינצלו לשיפור ההישגים. בימיה האחרונים של שנת הלימודים נצפה דוד יוסף, ראש עיריית אור יהודה בגני הילדים בעיר, מחלק לילדים העתידים להשתלב בבתי הספר בשנה הבאה, חוברות מוכנות לכיתה א'.

החוברת המושקעת "באים מוכנים" הינה חוברת מקיפה ויסודית שאת הפקתה יזם ראש העירייה בשיתוף מרכז חדד באוניברסיטת בר אילן, כחלק מתוכנית חינוכית עירונית לקידום הישגי התלמידים בעיר ומתן דגש למעבר ילדי הגן לבית הספר.

המטרה היא להכין את הילדים לקראת צעדיהם הראשונים בבית הספר ולאפשר עבורם מפגש נעים וקל עם המסגרת החדשה. החוברת כוללת התנסויות בכתיבה וקריאה, תרגול מוטוריקה עדינה, פעולות חשבון, אבחנה כמותית, מיון, ספירה והאימון בה מקנה כלים חשובים לפיתוח החשיבה והלוגיקה.

מקבץ התרגילים שבה מאפשר לילד כניסה אל עולם הלימוד בצורה מהנה וחווייתית, מעודדת למידה, המחזקת את בטחונו העצמי.

בביקורו בגני הילדים, הסביר יוסף לילדים כי בתחילת שנת הלימודים הבא, יגיע לכיתות א' להתעניין בשלומם ולבחון אותם על תוכן החוברת והבטיח כי בין הילדים שיענו נכונה, יוגרל פרס.