סיור לימודי בנושא מנהל בשלטון המקומי

10/03/2013
סיור לימודי בנושא מנהל בשלטון המקומי (הגדל)

עיריית אור יהודה פתחה שעריה בפני עובדי מועצת שוהם לסיור לימודי בנושא מינהל בשלטון המקומי. את הביקור, אותו יזמה הנהלת מכללת אור יהודה מקבוצת my, פתח ראש עיריית אור יהודה, דוד יוסף, בסקירת ההתפתחות ההיסטורית של העיר.

הירשמו
לדיוור הישיר

הצטרפו
לפייסבוק העירוני

כחלק מתוכנית הלימודים בקורס מינהל בשלטון המקומי, אותה מפעילה מכללת אור יהודה מקבוצת MY מזה מספר שנים בהצלחה רבה, זכו הסטודנטים לסיור מודרך בעיריית אור יהודה ובמוזיאון מורשת יהדות בבל.

מטרת הסיור הייתה היכרות עם העיר, תחומי עיסוקה המגוונים ועם תפקידים וגורמים משמעותיים בהתנהלותה.

33 עובדים ממועצת שוהם סיירו באגפיה השונים של העירייה תוך מתן הסבר נרחב אודות הנעשה במחלקות השונות וביניהן מחלקת חינוך, הרווחה, גזברות, לשכה משפטית, אגף הביטחון ומהנדסת העיר.

הסטודנטים התרשמו מאוד מהביקור, הודו למארחים על הכנסת האורחים, שאפשרה הצצה להתנהלותו של שלטון מקומי הלכה למעשה.