אור יהודה ממשיכה להצטיין!

זוכת פרס ניהול כספי תקין לשנת 2012
31/12/2012
אור יהודה ממשיכה להצטיין! (הגדל)

ראש עיריית אור יהודה, מר דוד יוסף, הוזמן זו השנה השלישית ברציפות לקבל את פרס הניהול הכספי התקין משר הפנים.

הפרס הוענק בבנייני האומה ע"י שר הפנים וסגן ראש הממשלה, מר אלי ישי, עבור ניהול ארגוני וכספי תקין, הכולל מערך שירותים לתושבים, תכנון ובניה, כח אדם ושכר.

הירשמו
לדיוור הישיר

הצטרפו
לפייסבוק העירוני

דוד יוסף, ראש העיר אור-יהודה, מוביל בשנים האחרונות מדיניות בלתי מתפשרת לצמצום גירעונות העירייה ואיזון תקציבה, תוך הפניית משאבים גדולים לתחומי החינוך ושיפור התשתיות העירוניות.

מאז היבחרו ב- 2007, הצליח יוסף לרתום את כל מערכות העירייה לטובת צמצום הגירעונות העצומים, אותם ירש. הניהול המצוין מאפשר הפניית משאבים לשיפור השירות לתושבים ולטיפוח איכות החיים בעיר ואלה מתבטאים בפרויקטים המתבצעים בעיר באופן שוטף בתחומי החינוך, שיפור פני העיר, בטחון, רישוי עסקים ורווחה, וימשיכו לבוא לידי ביטוי גם בשנים הבאות.

"אור יהודה מהווה מקור גאווה לתושביה בכל התחומים", אומר יוסף, "זה מתאפשר הודות לעבודה הקשה והנחושה, המתבצעת מתוך אמונה בעצמנו. אני מבטיח שנעשה הכל כדי להמשיך בהתנהלות תקינה עפ"י החוק והנוהל התקין".