יום המעשים הטובים באור יהודה | צפו בכל התמונות >

אלפי תלמידים, מתנדבים ותושבים מאור יהודה לקחו חלק
13/03/2014
יום המעשים הטובים באור יהודה | צפו בכל התמונות > (הגדל)

אלפי תלמידים, מתנדבים ותושבים מאור יהודה לקחו חלק ביום המעשים הטובים - 2014, יוזמת עמותת "הרוח הטובה" מיסודה של שרי אריסון, שהתקיים בעיר ביום שלישי האחרון באחריות חברת my.

פעילויות השנה עלו מדרגה ביחס לשנים עברו, הן מבחינת מספר ותוכן הפרויקטים והן מבחינת יצירת שיתופי פעולה ייחודיים בין גורמים שונים בעיר.

למעלה מ-40 פרויקטים בוצעו, בהם היו שותפים: ילדי גנים, תלמידי בתי ספר יסודיים, חטיבות ביניים ותיכונים, עובדי עירייה וחברת my, עובדי חברות עסקיות, משפחות מתנדבות, אזרחים ותיקים, תנועות נוער ועוד.

רישום לדיוור ישיר

רישום לפייסבוק

הירשמו
לדיוור הישיר

הצטרפו
לפייסבוק העירוני

הפעילויות היו מגוונות וכללו בין השאר: הפעלות לכבוד פורים, קונצרט מוסיקלי ומופע מחול של 50 ילדות ונשים בנות המשכן למוסיקה ומחול של חב' myבשני בתי האבות בעיר, צביעה וגינון בשירותי רווחה שונים, צביעה צבעונית וצעירה במקלטי החרום, הפנינג יומולדת לילדי חודש אדר, בניית גינה אקולוגית, שיפוץ מבני תנועות הנוער על ידי ילדים והוריהם ועוד.

במהלך היום ביקרו בפעילויות בכירים מהעירייה ומחברת my.