הסתיים מחזור נוסף של פרוייקט 'מחשב לכל ילד' בעיר

25 תלמידי בי"ס יסודי מאור יהודה קיבלו מחשב חדש במסגרת הפרוייקט
11/01/2015
הסתיים מחזור נוסף של פרוייקט 'מחשב לכל ילד' בעיר (הגדל)

בטקס סיום הקורס, שהתקיים במרכז להב"ה (לצמצום הפער הדיגיטלי באוכלוסיה), אמר מר עופר בוזי, סגן ראש העיר: "עיריית אור יהודה גאה להיות חלק מפרוייקט "מחשב לכל ילד". המחשב משמש היום כלי הכרחי לרכישת ידע והשכלה. יחד עם זאת, על התלמידים וההורים להכיר בסכנות הכרוכות בשימושים השונים במחשב. כבר מאות משפחות בעיר נהנות מתכנית זו ואני מודה לכל השותפים בפרוייקט. העירייה תמשיך לתמוך בהקניית מיומנויות שימוש במחשב ולהעניק מחשבים לתלמידים נוספים בעתיד".

רישום לדיוור ישיר

רישום לפייסבוק

הירשמו
לדיוור הישיר

הצטרפו
לפייסבוק העירוני

התלמידים עברו הכשרה מקיפה של 45 שעות לימוד במרכז להב"ה, פעמיים בשבוע גם במזג אויר קשה וגם בחופשת החג ולמדו בין השאר הכרת המחשב, תפעול תקלות, סביבת האינטרנט, גלישה בטוחה, שימוש בדואר אלקטרוני, סביבת אופיס ועוד.

פרוייקט להב"ה עבר לאחרונה ממשרד האוצר למשרד המדע, הטכנולוגיה והחלל כדי לקדם את הקשר בין הטכנולוגיה לקהילה במטרה להגביר את העניין, העיסוק והנגישות של הציבור הרחב, ובמיוחד של ילדים ונוער, לתחומי הטכנולוגיה. המרכז ממשיך בעשייה הברוכה של לימודי מחשב קהילתיים ללא תשלום לכל דורש.

הפרוייקט התאפשר הודות לשיתוף פעולה פורה בין כל הגורמים: המדינה, עיריית אור יהודה ובנק מרכנתיל. שיתוף פעולה זה הוביל לעשייה הברוכה ולפתיחת צוהר לידע, תוכן וטכנולוגיה.