תוכנית 'אשת חיל' ממשיכה להעצים תעסוקתית נשים באור יהודה

מחזור נוסף של תוכנית 'אשת חיל הסתיים לאחרונה בארוע חגיגי ומרגש
18/01/2015
תוכנית 'אשת חיל' ממשיכה להעצים תעסוקתית נשים באור יהודה (הגדל)

תכנית "אשת חיל" באור יהודה מלווה נשים משנת 2006 לשינוי ולהצלחה. התכנית משותפת לעיריית אור יהודה, למשרד הרווחה ולעמותת "בעצמי", המתמחה בשילוב בתעסוקה של אנשים באבטלה מתמשכת. תכנית "אשת חיל" מעצימה את הנשים המשתתפות ומעניקה להן כלים ומיומנויות להשתלבות ולקידום בעולם העבודה. המשתתפות מתקדמות להשגת מטרותיהן בעזרת ליווי אישי, סדנאות ובעזרת הכח שהן שואבות מחברותיהן לקבוצה. הקבוצה נפגשת אחת לשבועיים בשעות אחה"צ למפגשים בנושאים שמסייעים להשתלב ולהתקדם בעולם העבודה - מיומנויות הצגה עצמית, חשיבה חיובית, ניהול תקציב משפחתי, שילוב בין הורות ומשפחה, מחשבים ועוד.

רישום לדיוור ישיר

רישום לפייסבוק

הירשמו
לדיוור הישיר

הצטרפו
לפייסבוק העירוני

עד כה השתתפו בתכנית כ-150 נשים. למעלה מ-85% מהן השתלבו במעגל העבודה בתפקידים שונים בהתאם לכישורים ולנסיון שלהן. חלק מהן העשירו את הידע שלהן בהשתלמויות מקצועיות וחלקן אף השלימו לימודיהן ל-12 שנות לימוד, 5 נשים אף לומדות באוניברסיטה.

עופר בוזי, סגן ראש העיר, בירך את הבוגרות הנרגשות: "עיריית אור יהודה שמחה להיות שותפה למסע המופלא שעברו משתתפות התוכנית יאשת חייל'. ליוויתי את התוכנית מראשיתה ובהחלט ניתן לראות את השינוי המדהים שחל בקרב משתתפות התוכנית. אני בטוח כי יכולת ההתמודדות שלכן השתפרה פלאים והאופק אליו אתן שואפות נראה מבטיח מאי פעם. אני מודה למיכל אלון (מנהלת התוכנית ותושבת העיר) ולכל השותפים על תרומתם להצלחת התוכנית".

בימים אלה מתקיימים תהליכי גיוס לקבוצה חדשה:
נשים (עדיפות לאמהות) בגילאי 45-25, ללא השכלה אקדמאית,
מוזמנות להגיש מועמדות בטלפון 03-5388827.
מספר המקומות מוגבל וראיונות קבלה יתקיימו בקרוב.