הטובים לאמנויות

פעילות המצוינות באמנות מיועדת לתלמידי כיתות ז' ומעלה ומתקיימת בעיר זו השנה השביעית
15/01/2015
הטובים לאמנויות (הגדל)

בשבוע שעבר התכנסו בתפוח פיס אור יהודה הורי התלמידים, המשתתפים בפעילויות מצוינות באמנויות ומילאו את המבואה עד אפס מקום.

רישום לדיוור ישיר

רישום לפייסבוק

הירשמו
לדיוור הישיר

הצטרפו
לפייסבוק העירוני

עופר בוזי, סגן ראש העיר, בירך את המוזמנים: "עיריית אור יהודה שואפת ומחנכת למצוינות בכל התחומים. תפוח הפיס מהווה אכסניה נהדרת לפעילויות שונות בתחום החינוך המדעים והאומנויות. נחשפנו הערב לכשרון רב של בני הנוער במגוון תחומים אומנותיים וניכר כי נעשתה כאן עבודה מקצועית הן ע"י הצוות והן ע"י בני הנוער".

פעילות המצוינות באמנות, המשותפת לעיריית אור יהודה ולמשרד החינוך, מיועדת לתלמידי כיתות ז' ומעלה ומתקיימת בעיר זו השנה השביעית.

התכנית מטפחת מצוינות מקצועית באמנויות בצד מצוינות אישית, המבוססת על ערכים של אחריות, התמדה ועמידה בלוח זמנים.

השנה פועלות במרכז למצוינות באמנות 5 קבוצות: 2 קבוצות תיאטרון, 2 קבוצות באמנות פלסטית וקבוצה אחת בקולנוע. התלמידים משתתפים בסדנאות האמנות במשך 3-2 שעות בשבוע ובנוסף, מתבצעת תכנית העשרה של סדנאות אמן, ביקור במוזיאון תל אביב לאמנות ועוד.

ההורים ביקרו בתערוכת הציורים של תלמידי האמנות ולאחר מכן הקשיבו למונולוגים מרגשים של תלמידי קבוצת התיאטרון.