המצוינים באור יהודה חוגגים סיום שנת פעילות

השבוע חגג המרכז העירוני למצוינות בתפוח פיס אור יהודה את סיום שנת הפעילות בתחום האמנויות
23/06/2015
המצוינים באור יהודה חוגגים סיום שנת פעילות (הגדל)

בברכתו לתלמידים אמר מ"מ ראש העיר עופר בוזי: "עיריית אור יהודה מעודדת למצוינות בכל תחומי העשייה והמרכז למצוינות מהווה חוד החנית של הפעילות בחינוך. אני גאה במרכז ובכל המשתתפים. נחשפנו ליצירות מדהימות של התלמידים - אני בטוח, שבעתיד עוד ניהנה מתרומתם האמנותית". בטקס השתתפו, מר עופר בוזי, מ"מ ראש העיר וגב' תמר חכימי, מנהלת אגף החינוך.

דיוור ישיר - מעבר לדף הרישום

קישור לדף הפייסבוק העירוני

הירשמו
לדיוור הישיר

הצטרפו
לפייסבוק העירוני

למעלה מ-150 תלמידים והוריהם גדשו את האולם והמסדרונות, בהם הוצגו עבודות מרשימות בתחומי הפעילות השונים:

תלמידי אמנות פלסטית הציגו את תוצרי הפעילות השנה, ביניהן עבודות בגודל של 1 מ' על 3 מ', של דמויות אנושיות הלקוחות הן מעולם הדמיון והן מהמציאות.

תלמידי הקולנוע הציגו סרט, שאת התסריט שלו כתבו בעצמם. צילום ובימוי בשיתוף עם שחקני הקורס לתיאטרון. תלמידי התיאטרון הצעירים הציגו מונולוגים ממחזות ישראליים ואילו הקבוצה הבוגרת הציגה קטע ממחזה של מאור זגורי "הרדופים", העוסק בקבוצת נערות ונערים שניצלו מפצצת אטום. הם מסתתרים במקום היחיד ששרד, אולם תיאטרון ובו הם מקימים רפובליקה משלהם. המחזה היה מרגש, מקצועי ומשמעותי מאוד עבור הילדים.

המרכז למצוינות באמנויות, בניהולה של גב' אתי גיטליס, מנהלת תפוח פיס, פועל למעלה מ-7 שנים ובו פועלים מורים מקצועיים מהשורה הראשונה, המטפחים בקרב התלמידים מצוינות מקצועית ומצוינות אישית. הקורסים השנתי פועל אחת לשבוע למשך 4-3 שעות ומאפשר לכל תלמיד ותלמידה לבטא את כישוריהם המיוחדים.

אתי גטליס: "ההשקעה המתמשכת בתלמידים מוכיחה יותר מכל, שכאשר מציבים אתגרים מקצועיים לתלמידים, הם מגיעים להישגים בנחישות ובכשרון".

המרכז למצוינות מתחיל בימים אלה ברישום תלמידים לשנת הלימודים הבאה – הרישום מתבצע במזכירות תפוח הפיס.

הנרשמים יעברו מבחני קבלה במהלך חדש אוגוסט.