סיום שהוא התחלה

מר עופר בוזי, מ"מ ראש העיר, פירט לגבי המשאבים הרבים שמשקיעה העירייה בתחום החינוך
5/07/2015
סיום שהוא התחלה (הגדל)

סיום שנת הלימודים במערכת החינוך באור יהודה צוין ע"י בתי הספר בעיר, הן היסודיים והן התיכוניים, בארועים חגיגיים ומרגשים. מר עופר בוזי, מ"מ ראש העיר, השתתף בכל האירועים ותיאר לקהל הרחב בכל בי"ס את המשאבים הרבים, שמשקיעה העירייה בתחום החינוך.

דיוור ישיר - מעבר לדף הרישום

קישור לדף הפייסבוק העירוני

הירשמו
לדיוור הישיר

הצטרפו
לפייסבוק העירוני

בוזי הודיע, כי ההשקעות במערכת החינוך העירונית יימשכו בשנים הקרובות, מאחר וחינוך ילדינו הוא תחום האחריות החשוב ביותר של הנהלת העירייה והוא שייקבע את צביון העיר בשנים הבאות.

עוד עדכן בוזי את המשתתפים בדבר שיפוצי הקיץ שיתבצעו בכל בתיה"ס בעיר, כהכנה של שנת הלימודים הבאה, איחל להורים ולילדים חופשה נעימה ופנה לתלמידים בבקשה, שישמרו על עצמם, ייזהרו בדרכים ובפעילויות השונות ויחזרו לשלום לביה"ס ב-1 בספטמבר.

בכל מסיבות הסיום התקיימו ארועים מרגשים: כשברך את ההורים והתלמידים, ראה מולו קהל נרגש ואוירה חגיגית סביב. הארועים התבססו בעיקר על עבודה עצמית - תכנית בביצוע התלמידים ואף התפאורה בוצעה ברוב בתיה"ס ע"י המורים והתלמידים.

ההורים והתלמידים יצאו לחופשה באוירה מכבדת ומכובדת. חופשה נעימה ובטוחה!