כנס מתגייסים באור יהודה

כנס המתגייסים השנתי התקיים בשבוע שעבר באור יהודה בהשתתפות תלמידי כיתות י"א ו-י"ב
6/07/2015
הגדל

כ-400 מתגייסים ובוגרי כיתות י"א התכנסו בהיכל התרבות העירוני ועוד לפני שנכנסו לאולם, עברו בין דוכני מידע וסיוע של הצבא, כדי ללמוד ולהבין טוב יותר לקראת מה הם הולכים.

דיוור ישיר - מעבר לדף הרישום

קישור לדף הפייסבוק העירוני

הירשמו
לדיוור הישיר

הצטרפו
לפייסבוק העירוני

ובאולם המתינו להם מר עופר בוזי, מ"מ ראש העיר ומר דורון חמו, מנכ"ל חב' MY ואל"מ רז קרני, ראש מערך מגן בחיל החינוך.

לבקשת עופר בוזי, סיכמו ביניהם בוזי ואל"מ קרני את המשך שיתוף הפעולה בין העירייה לבין חיל החינוך לקידום השירות המשמעותי של בני ובנות העיר. כמו כן, הודיע אל"מ קרני לעופר בוזי, כי יאמץ באופן אישי את העיר אור יהודה ואת בני הנוער המיועדים לשירות צבאי.

בדברי ברכתו למתגייסים אמר בוזי:"פעילות מערכת החינוך העירונית בנושא הכנה לצה"ל הניבה השנה פירות - אני שמח לבשר לכם שחלה עלייה באחוזי הגיוס לצבא של בנים ובנות בעיר. איננו מסתפקים בכך ואנו מקדמים כבר כמה שנים גם את איכות השירות - חשוב מאד, שחיילות וחיילי אור יהודה יתרמו תרומה משמעותית לצבא בעת שירותם, דהיינו - שירות קרבי או שירות בתחומים טכנולוגיים חשובים. אני מאחל לכולכם שירות משמעותי, נעים ובטוח ושתחזרו תמיד הביתה לשלום!".

הארוע אורגן ע"י מר יקיר פארי, רכז הכנה לצה"ל במח' לנוער ולצעירים בחב' MY. יקיר, המסיים בימים אלה את עבודתו בחב' MY, זכה למחיאות כפיים חמות מהנוכחים בארוע, כתודה על עשייתו החשובה בתפקיד ולברכות הצלחה בכל שיפנה.

בסיום, קיבלו המתגייסים את מתנת העירייה לרגל גיוסם לצה"ל.

בהמשך הערב עלה מפלס ההתרגשות כשעלה לבמה הסטנדאפיסט, אורי חזקיה.

בתמונה הראשית: עופר בוזי, מ"מ ראש עיר ואל"מ רז קרני, ראש מערך מגן בחיל החינוך, מסכמים על המשך שיתוף פעולה