צופי שבט יהודה באור יהודה מס' 1 | צפו בתמונות ←

למעלה מ-400 חניכים ומדריכים בשבט השתתפו במחנה הקיץ השנה
6/07/2015
צופי שבט יהודה באור יהודה מס' 1 | צפו בתמונות ← (הגדל)

שבט צופי יהודה חזר ממחנה הקיץ של הנהגת החוף עם ארון עמוס גביעים, הכמות הגדולה ביותר מבין שבטי ההנהגה! למעלה מ-400 חניכים ומדריכים בשבט השתתפו במחנה הקיץ השנה.

דיוור ישיר - מעבר לדף הרישום

קישור לדף הפייסבוק העירוני

הירשמו
לדיוור הישיר

הצטרפו
לפייסבוק העירוני

השבט בלט מבין כל שבטי ההנהגה הן ביכולות ההדרכה שלו והן ביכולות הצופיות וזכה בפרסים הבאים:

• מקום ראשון לתכניות ההדרכה של שכבות ה'-ח'
• מקום ראשון למבנה השער הייחודי
• מקום שני למבנה המחסן
• ועוד ועוד פרסים.

לצפייה בכל התמונות ←

מר עופר בוזי, מ"מ ראש העיר , ביקר את החניכים ביער לימונים ליד צפת ובירך אותם על הישגיהם: " כל הכבוד לכולכם, חניכים, מדריכים ובני השכבה הבוגרת, על הפרסים בהם זכיתם – אני יודע שעבדתם קשה, במשך שעות ארוכות, כדי לבנות ולהקים את המתקנים, כדי לגבש תכניות הדרכה ואני שמח איתכם על כך שהעבודה הקשה השתלמה. זה המקום להודות לאייל מור, ראש השבט בשנים האחרונות, על מסירותו ללא קץ ותרומתו העצומה לטיפוח השבט ושגשוגו. עיריית אור יהודה תמשיך לתמוך בשבט ולחזק אותו, כפי שהיא מקדמת את שאר פעילויות בני הנוער בעיר ".

השבט נפרד בהתרגשות מאייל מור, ראש השבט, שפעל ללא ליאות בשנים האחרונות לקידום השבט והביאו לכדי הצלחה גדולה וכבירה. תודה רבה, אייל!

בסיום הביקור חילק בוזי לשמיניסטים מבין השכבה הבוגרת את מתנת העירייה לרגל גיוסם לצה"ל.