טקס קביעת מזוזה ופתיחת הקדנציה של ראש העיר הנבחרת, עו"ד ליאת שוחט | צפו בתמונות ←

הטקס התקיים בלשכת ראש העירייה בהשתתפות רב העיר וילדי גן לוטם
21/09/2015
הגדל

בשעה 10:00 התכנסו בלשכת ראש העיר עובדי העירייה וחברי מועצת העיר, יחד עם רב העיר, הרב ציון כהן, הם קבעו מזוזה בלשכת ראש העיר וציינו את תחילתה של הדרך החדשה באור יהודה-רמת פנקס.

דיוור ישיר - מעבר לדף הרישום

קישור לדף הפייסבוק העירוני

הירשמו
לדיוור הישיר

הצטרפו
לפייסבוק העירוני

אליהם הצטרפו בשיר ובדקלום ילדי גן לוטם, אשר רגשו את כולם עם ברכות לשנה חדשה ומוצלחת. עו"ד ליאת שוחט, פנתה אל הילדים וסיפרה להם כי הם הסיבה שהיא החליטה להצטרף לפוליטיקה ולהתמודד לראשות העיר.

ראש עיריית אור יהודה-רמת פנקס, עו"ד ליאת שוחט : " זהו בוקר מרגש, הבוקר אנו יוצאים לדרך חדשה אשר תוביל את אור יהודה-רמת פנקס למקום בו היא ראויה להיות, העיר המובילה בבקעת אונו. שמחתי והתרגשתי לפגוש את הילדים מגן לוטם, שהרי הם הסיבה האמיתית אשר בשלה החלטתי להתמודד לראשות העיר ."

שוחט הוסיפה: " אני מתכוונת לפעול בתחום החינוך ממעונות היום ועד לאוניברסיטה במטרה לסייע לכל ילד/ה ובוגר/ת לממש את הפוטנציאל הגלום בו. החל מהיום אנו נתחיל במלאכה המרובה המצפה לנו על מנת להצעיד את העיר שלנו לדרך חדשה של שגשוג ופריחה ."