אור יהודה-רמת פנקס זוכה במפעל הפיס

26/11/2015 14:35
אור יהודה-רמת פנקס זוכה במפעל הפיס (הגדל)

יו"ר מפעל הפיס, אלוף במיל' עוזי דיין הגיע לביקור ופגישת היכרות עם ראש עיריית אור יהודה-רמת פנקס ויחד הם פועלים לקידום פרויקטים שונים וגדולים ברחבי העיר לרווחת התושבים.

אל אור יהודה-רמת פנקס הגיע לביקור ופגישת היכרות ועבודה יושב ראש מפעל הפיס, אלוף במיל' עוזי דיין. את ביקורו בעיר הוא החל בפגישה עם ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, בה הוא למד ממנה על פרויקטים שונים אותה היא רוצה לקדם בעיר בתחומים שונים כדוגמת חינוך, סטודנטים, מגרשי ספורט ועוד.

בתום הפגישה יצאו שוחט, דיין וצוות משרדו לסיור בעיר, במהלכו פגשו את חניכי בית הנוער 'קדימה' ואת הקומונה של שנת השירות המשמשים כחונכים במקום. החניכים סיפרו לעוזי דיין על הליווי והתמיכה הן בחומר הלימודי והן מבחינה חברתית מהחונכים בבית הנוער. החונכים והחניכים ציינו את ההנאה שהם שואבים מההגעה לבית הנוער בכל אחר צהריים ואת רצונם בשדרוג המקום על מנת למשוך אליו בני נוער נוספים וכן על מנת להגדיל את החוויה שבשהייה במקום.

נושאים נוספים אותם סיכמו דיין ושוחט בפגישתם הם כניסתו של פרויקט מלגות חדש לסטודנטים תושבי אור יהודה-רמת פנקס, מלגה בסך 10,000 ₪ תמורת התנדבות בקהילה במשך 4 שעות שבועיות. השקעה במגרשי הכדורגל המשמשים הן את קבוצות הבוגרים והן את הילדים והנוער, תלמידי בית הספר לכדורגל. וכן, בניית שלב ג' בבית הספר 'אהוד מנור' בשכונת נווה רבין בעיר.

בנוסף, שוחט ודיין החלו בחשיבה משותפת על פעילויות תרבות עירוניות ובהן פסטיבל עירוני, אשר עלותו תסובסד ע"י מפעל הפיס והפסטיבל יערך בשיתוף העירייה ומפעל הפיס, וזאת על מנת לעודד פעילות תרבותית עירונית וכן הבאת תיירות פנים וחוץ לאור יהודה-רמת פנקס.

עו"ד ליאת שוחט סיכמה את הביקור: "היתה פגישת עבודה פורה ומועילה לעיר, סיכמנו על התחלת עבודה משותפת של העירייה עם מפעל הפיס בפרויקטים רבים ובתחומים מגוונים וזאת על מנת להביא לשיפור משמעותי בעיר. לשמחתי, פגשתי באישיות נפלאה, יו"ר מפעל הפיס, עוזי דיין, היה יותר ממוכן לעזור ולסייע לאור יהודה-רמת פנקס ולקדם בה פרויקטים שונים שיביאו לצמיחתם של העיר והתושבים. אני מרגישה שביקור זה היה מעין זכיה קלה של העירייה בפיס, כיוון שזה נתן את האות להתחלתו של שיתוף פעולה מוצלח וארוך."