עיריית אור יהודה-רמת פנקס נגד אלימות כלפי נשים

עיריית אור יהודה-רמת פנקס נגד אלימות כלפי נשים (הגדל)

ביום שני ציינו ברחבי העולם כולו את היום הבינלאומי למניעת אלימות כלפי נשים, בעיריית אור יהודה-רמת פנקס, החליטו לקחת את היום צעד קדימה והזמינו את כל עובדי העירייה להשתלמות בנושא מניעת אלימות כלפי נשים.

בבוקר יום שני התכנסו עובדי עיריית אור יהודה-רמת פנקס במרכז המורשת ליהדות בבל, שם התקיימה השתלמות בנושא אלימות כלפי נשים ומניעתה, וזאת כחלק מהיום הבינלאומי למניעת אלימות כלפי נשים שצוין השבוע ברחבי העולם כולו.

בשיתוף עם פרויקט 'עיר ללא אלימות', החליטו בעירייה לערוך השתלמות לעובדים ובה נכללו הרצאות והצגת יחיד בתחומי התוקפנות המופנית לנשים בחברה בעולם בכלל ובחברה הישראלית בפרט. נושא נוסף בו עסקו בכנס היה הכוח של הנשים להתמודד עם האלימות והיכולת שלהן להתלונן ולעצור את האלימות ואת הסבל.

את ההשתלמות פתחה ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, בפניה לציבור העובדים, להיות חלק פעיל במאבק נגד האלימות בחברה הישראלית ובפרט באלימות כנגד הנשים: " עלינו כחברה לגנות את כל סוגי האלימות, כנגד כל אדם באשר הוא אדם ואין זה משנה אם מדובר באישה, ילד או גבר." עוד הוסיפה שוחט: " בואו נפעל יחד למיגור האלימות בחברה הישראלית, על ידי זה שנתחיל כאן בעיר שלנו ונהפוך אותה לעיר ללא אלימות, עיר של כבוד הדדי ואהבת חינם."