נבחר דירקטוריון חדש למתנ"ס אור יהודה

נבחר דירקטוריון חדש למתנ"ס אור יהודה (הגדל)

בתחילת השבוע התכנסו לראשונה חברי הדירקטוריון החדשים של המתנ"ס העירוני אור יהודה, חברת MY. לראשותו של הדירקטוריון נבחר סגן ראש העיר, אפי גוטמן, אשר במסגרת תפקידו יסייע לעירייה בשילובו של החינוך המשלים, בשעות אחר הצהריים, בחייהם של אלפי הילדים ובני הנוער בעיר.

לתפקיד סגנית יו"ר הדירקטוריון נבחרה חברת מועצת העיר, ימית קרקוקלי, יחד כלל חברי הדירקטוריון מביאים לידי ביטוי את המגזרים השונים בעיר, וזאת על מנת לייצג את אוכלוסיית העיר באופן הטוב ביותר ולהתאים את הפעילות לכלל התושבים. שניהם, יחד עם יתר חברי הדירקטוריון החדשים, יסייעו לעירייה בביצוע מדיניותה של ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, בשילוב החינוך הפורמאלי עם החינוך המשלים בשעות אחר הצהריים.

במהלך הערב נפרדו חברי הדירקטוריון הנכנסים מאלה היוצאים וראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, בירכה אותם בדרך צלחה בעתידם והזמינה אותם להישאר בעשייה הציבורית ולסייע בידי העירייה בשדרוג תחומי שונים בעיר.

לאחר מכן נבחרו חברי הדירקטוריון החדשים, כאשר החשיבה בבחירתם היתה על ייצוג כלל מגזרי אוכלוסיית העיר וכן אנשים אשר יצליחו לבצע את המשימות הלא פשוטות שהשאירה להם ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, הכוללות את שילובו של המתנ"ס העירוני בשעות אחר הצהריים של כלל ילדי אור יהודה, וזאת על מנת להעמיק את החינוך המשלים וחשיבותו.

עו"ד ליאת שוחט, ראש העיר, ציינה במהלך הערב: "אני רואה חשיבות רבה בקיומו של חינוך בלתי פורמאלי לצד החינוך הפורמאלי וזאת למען הילדים שלנו, אשר זקוקים לדברים שהינם מעבר ליכולותיו של בית הספר להעניק." עוד הוסיפה שוחט: "אני מאחלת הצלחה רבה לחברי הדירקטוריון היוצאים, ולאלה הנכנסים אני מאחלת שיעשו חיל בתפקידם ושיביאו יחד עם העירייה את השינוי לאור יהודה."