מנהל אגף שפ"ע חדש בעיריית אור יהודה

מנהל אגף שפ"ע חדש בעיריית אור יהודה (הגדל)

השבוע החל את עבודתו בעיריית אור יהודה מנהל אגף השפ"ע החדש, מוטי קוטעי. על פי מטרותיה של עו"ד ליאת שוחט, ראש העיר אור יהודה, אגף השפ"ע בהנהלתו יתכלל את כל נושא שדרוג ופיתוח החזות החיצונית של העיר וכן את המוקד העירוני ומחלקת הביטחון וזאת במטרה לייצר אחידות בין האכיפה והביצוע בעיר.

עם קליטתו של מנהל האגף החדש הציבה בפניו ראש העיר יעדים ומטרות, אשר בראשם רווחת תושבי העיר והענקת שירות ראוי ומיטבי לכל תושב ותושבת. את זאת יעשה קוטעי לצד תחזוקת העיר, שכונותיה ורחובותיה ללא פשרות.

שוחט ציינה כי על מנת לייצר מנגנון מסודר הפועל לרווחת התושבים, לאגף השפ"ע החדש יוכפפו גם מחלקת הביטחון והמוקד העירוני, בשל ההבנה כי חייב להיות תיאום מוחלט בין המחלקה אשר מתפעלת את נושא טיפוח העיר לבין המחלקות אשר אוכפות את חוקי העזר ומקבלות את פניותיהם של התושבים ועל כן הם יעבדו יחד תחת אגף אחד שירכז את הביצוע והאכיפה במקום אחד.

"אני מברכת את מוטי קוטעי עם כניסתו לצוות המסור של עובדי עיריית אור יהודה ומאחלת לו הצלחה רבה בתפקידו." ציינה עו"ד ליאת שוחט, ראש העיר והוסיפה: "לאגף השפ"ע יש חלק גדול וחשוב בשירות המוענק לתושבי העיר, שכן באחריות עובדי האגף הינה אחריות רבה לחזות החיצונית של העיר ולניקיונה, ועל כן, מתבקש היה שאגף זה יעבוד בתיאום מלא עם המוקד העירוני המקבל את פניות התושבים ועם מחלקת הביטחון אשר אנשיה אוכפים את חוקי העזר הסביבתיים. מטרתי היא אחת, הענקת שירות מיטבי ואיכותי לתושבי אור יהודה, ואני מאינה כי זהו צעד גדול בדרך להענקת שירות שכזה."