כוכבים נולדו באור יהודה

כוכבים נולדו באור יהודה (הגדל)

במשכן למוסיקה ולמחול התאספו בני ובנות נוער רבים מהעיר אור יהודה, לכבוד ערב כישרונות צעירים. על הבמה עמדו נרגשים ומתוחים 13 נערים ונערות, אשר לאחר חודש וחצי של הכנות אינטנסיביות הגיעו לערב ההופעה, שם מול הקהל הגדול וחבורת השופטים, הם שרו את השיר עליו עבדו רבות.

במהלך הערב כולו, אשר נערך על ידי מחלקת הנוער של חברת my, עמד הקהל על רגליו ונהנה ממוסיקה איכותית לצד עיבודים חדשים ומצוינים, אשר עליהם עבדו הנערים יחד עם המנטור המוסיקלי שבחרו מקרב המדריכים המוסקיליים ממועדון הבייס העירוני. באולם, שהיה מלא מפה לפה, נכחו גם צוות השופטים, אשר קיבל על עצמו משימה קשה ביותר והיא להחליט מי הם המנצחים הגדולים של הערב, אשר זוכים בהקלטה מקצועית של שיר שיבחרו.

בסיומו של הערב, לאחר שצפו בשלל הופעות מדהימות, אשר כל אחת עלתה על קודמתה, הגיעו צוות השופטים להכרעה באשר למנצחי הערב. את המקום השלישי גרף יניר סולימאן עם השיר 'גבר הולך לאיבוד', למקום השני הגיעו שלושה זמרים, אשר קיבלו את אותו מספר הנקודות מהשופטים, בר תקווה בשיר 'מבול', יובל לוי עם השיר 'Because of you' והביצוע של השיר 'מותק את אצלי בראש' על ידי אבי רטה. במקום הראשון זכה טל אמסלו בשיר ' redewption song', אשר הרים את הקהל על הרגליים לצלילי המוסיקה המוכרת והאהובה.

יו"ר דירקטוריון המתנ"ס וסגן ראש העיר, אפי גוטמן, בירך את המנצחים: " שמחתי לראות כי ארועי כישרונות צעירים חזרו לפעול בעיר. אמשיך לפעול למען קידום פעילויות הנוער בעיר, במסגרת תפקידי כיו"ר דיקרטוריון המתנ"ס העירוני. בהזדמנות זו ברצוני לברך את טל אמסלו על הזכיה ואת שאר המתמודדים, אשר בעיני כל אחד מהם הוא המנצח האמיתי בתחרות."

ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, ציינה: "אני גאה לראות ולשמוע את בני הנוער שלנו מופיעים על במה. זוהי זכות גדולה להיות ראש עיר של דור מוכשר כל כך, בתחומים מגוונים ורבים ואני בטוחה כי עוד נשמע על הכישרונות מאור יהודה." עוד הוסיפה שוחט: "פעילות התרבות, הפנאי והספורט בעיר תוסיף ותגדל, הן לנוער והן לכלל האוכלוסייה. אני מברכת את כלל המנצחים ואת המתמודדים, על שאזרו אומץ והציגו את כשרונם על במה קבל עם ועדה."