אור יהודה עם הפנים לתושב

אור יהודה עם הפנים לתושב (הגדל)

כחלק משיפור השירות המוענק לתושבי אור יהודה, השיקה העירייה השבוע, לראשונה, אפשרות לשליחת בקשה לתו חניה לתושבים דרך האתר העירוני בממשק פשוט ומהיר אשר מסייע בידי התושבים להוציא תו חניה וכן חוסך להם זמן רב בעמידה בתורים במשרדי חברת שוהר.

"עם כניסתי לתפקיד אחד התחומים אותם חקקתי על דגלי הינו שיפור השירות המוענק לתושבי העיר. על כן, כל העת אנו מחפשים דרכי התייעלות באופן מתן השירות וניתן לראות כדוגמה כי כל הרישום נעשה באמצעות האינטרנט ולכך התווספו השבוע גם הטפסים לבקשת תו חניה ולהגשת ערעור על דו"חות עירייה." ציינה עו"ד ליאת שוחט, ראש העיר.

'השירות בקליק' מצטרף למגוון שירותים נוספים אותם יכולים תושבי אור יהודה לעשות באתר העירוני, בהם רישום לגני הילדים ולצהרונים, תשלום ארנונה וכן תשלום דו"חות חניה. במסגרת השירות החדש יכולים גם בעלי העסקים, אשר אינם תושבי העיר, לבקש הוצאת תו חניה עסקי וכך גם שוכרי הדירות בעיר. השירות נגיש וחוסך לתושבי אור יהודה זמן רב בהמתנה בתור לקבלת התו.

עו"ד ליאת שוחט, ראש העיר, הוסיפה: "העירייה עושה בימים אלה צעדים קטנים לקראת ההגעה לשירות המיטבי אותו היא שואפת להעניק לתושבים. 'שירות בקליק' הינו נדבך נוסף במערכת השירות וכך גם כניסתו של מנהל אגף שפ"ע חדש אשר יתכלל תחתיו את המוקד העירוני ומחלקת הביטחון. אני בטוחה כי אט-אט בצעדים קטנים ומשמעותיים אנו נצליח לשמן את המערכת ולהעניק לתושבי אור יהודה את השירות לו הם זכאים."