הרמת כוסית לעובדי וגמלאי העירייה

הרמת כוסית לעובדי וגמלאי העירייה (הגדל)

ביום ראשון האחרון נערכה הרמת כוסית של כלל גמלאי ועובדי עיריית אור יהודה. זוהי השנה הראשונה, בה מוזמנים גם גמלאי העירייה לקחת חלק בהרמת הכוסית וניתן להם מקום של ממש בקרב ציבור העובדים. " אתם פנסיונרים יקרים, עשיתם ובניתם את העיר. החובה שלנו הינה להוקיר ולהעריך את פועלכם. אמר פעם אדם חכם כי מי שלא זוכר את העבר שלו, לא יהיה לו עתיד ואני מאוד מאמינה בזה." ציינה ראש העיר אור יהודה, ליאת שוחט בנאומה והוסיפה: "אני רואה בכם עובדים יקרים, חלק משמעותי מתהליך השינוי שעל העיר הזו לעבור. המקצועיות שלכם והנתינה שלכם לציבור, היא הסנונית הראשונה. אני הראשונה שאתייצב למענכם ואני מבקשת מכם, לעשות זאת גם למעני ולמען הצלחת העיר." שוחט סיכמה: "יש לנו עוד הרבה מה לעשות, אבל אני מאמינה שיחד, בכוחות משותפים נעשה ונצליח."