תושבי אור יהודה נהנים מייצוג משפטי ע"י נציגי משרד המשפטים

22/05/2016 11:00
תושבי אור יהודה נהנים מייצוג משפטי ע"י נציגי משרד המשפטים

עיריית אור יהודה והאגף לסיוע משפטי של משרד המשפטים ישתפו פעולה בהנגשת הייעוץ והייצוג המשפטי לתושבי אור יהודה והאזור. עורכי דין מטעם מחוז תל אביב של האגף לסיוע משפטי החלו לאחרונה להגיע אחת לשבועיים בימי חמישי לבניין עיריית אור יהודה. הם נפגשים עם מבקשי סיוע מהאזור, שהוזמנו לפגישה לאחר שהגישו טופס בקשה ונפתח להם תיק במחוז תל אביב של האגף לסיוע משפטי.

האגף לסיוע משפטי במשרד המשפטים מעניק ייעוץ וייצוג משפטי בערכאות למי שאינו יכול לממן הוצאות עורך דין פרטי, ועומד בקריטריונים הכלכליים והמשפטיים הקבועים בחוק. הסיוע ניתן בכל תחומי המשפט האזרחי – מעמד אישי, דיני עבודה, ביטוח לאומי וקצין תגמולים, תביעות כספיות, חוזים ונזיקין, לשון הרע, חובות, פשיטות רגל והוצאה לפועל, דיור ציבורי ומקרקעין. הסיוע ניתן גם לקבוצות ייחודיות כמו ניצולי שואה, קטינים, ליווי משפחות של נפגעי עבירות המתה, מאושפזים בכפייה ועוד.

את הטפסים ניתן להוריד מאתר האגף לסיוע משפטי או לקבל אותם במחלקת הרווחה בבניין העירייה. במקרים דחופים ניתן לפנות ישירות

למשרדי האגף לסיוע משפטי – מחוז תל אביב ברחוב הנרייטה סולד 4, תל אביב או להתקשר למוקד הטלפוני: 1-700-70-60-44. הסיוע המשפטי כאמור ניתן חינם למעט אגרה המחויבת על פי חוק.

ד"ר אסתי אשל, מנהלת אגף הרווחה בעיריית אור יהודה: "אני קוראת לתושבי אור יהודה הזקוקים לסיוע משפטי ואין להם אפשרות לממן זאת, לקבל סיוע באמצעות האגף לסיוע משפטי של משרד המשפטים. מדובר בשירות חשוב שמאפשר לכל אחד ואחת לקבל את הזכויות המגיעות לו כחוק בכל הקשור לייצוג משפטי".