עיריית אור יהודה העניקה את אות המתנדב

23/05/2016 12:10:10
עיריית אור יהודה העניקה את אות המתנדב

עיריית אור יהודה הוקירה בשבוע שעבר שלושה תושבים מתנדבים שפועלים במשך השנים לטובת הציבור במגוון תחומים. באירוע, שנערך במעמד ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט במרכז מורשת יהדות בבל, זכו השלושה לקבל מגנים. מדובר באדי כדורי, שמתנדב במסגרת מועדון "צוותא" בעיר, עמוס בן דוד שמתנדב במסגרת מועדון גמלאי צה"ל, ויעקב ארסלן (ג'אנו) שפועל במסגרת מועדון הטורקים הוותיקים.

את האירוע הפיק וארגן חבר המועצה הוותיק, סבח יוסף, שהעניק את האותות יחד עם שוחט, עם מ"מ ראש העירייה, עו"ד עוזי אהרון, ועם ראש המועצה לשעבר, מנשה יצחקי, לשלושת המתנדבים הנרגשים באולם שהיה גדוש בקהל. סבח אמר: "בספר הספרים במקורותינו, חז"ל ציינו רבות את ההתנדבות וראו בה מעשה חסד ומצווה גדולה. לשמחתנו אנו גאים מאוד לספר שבמועדון צוותא יש לנו מתנדבים רבים. המועדון עושה פעילות תרבותית וחברתית ענפה מאוד במשך עשרות בשנים, ואנו מתכוונים אף להרחיב את הפעולות שלנו לטובת תושבי אור יהודה".

ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, אמרה: "נושא ההתנדבות בקהילה חשוב מאוד מבחינתי. כעירייה יש לנו את הזכות יש לנו אפשרות לקבל את התושבים הוותיקים כמתנדבים שתורמים מזמנם וממרצם. אני מודה לסבח יוסף על היוזמה, הארגון והפעילות בכל המסגרות, ואני שמחה על שיתוף הפעולה עימו לטובת העיר".

במהלך הערב הופיעה תזמורת מועדון "צוותא" בהדרכת שמואל אברהם, כשגם האומנים סברי אשור, סמיר חיו, רחל יחזקאל ולטיפה קליף הציגו את הופעותיהם. כמו כן, הופיע הערב ננעל בשירה בציבור עם עודד עמית.

צילומים: אלי קובי