עיריית אור יהודה חילקה 390 מלגות לסטודנטים

5/06/2016 15:00
עיריית אור יהודה חילקה 390 מלגות לסטודנטים

בשבוע שעבר (יום חמישי) נערך טקס חלוקת מלגות לסטודנטים בהיכל התרבות. עיריית אור יהודה הגדירה בשנה האחרונה קריטריונים לקבלת מלגות, כאשר בסופו של תהליך קיבלו 390 סטודנטים מלגות בגובה 1,000 ו-500 שקל. באירוע צוין עוד כי סטודנטים מתנדבים יכולים לקבל מלגות נוספות בגובה של עד 5,000 שקל.

הטקס נערך במעמד ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, כאשר גם חנה קזז, אלמנתו של ראש המועצה לשעבר, יחזקאל קזז ז"ל, הגיעה לאירוע החגיגי. כמו כן, הופיעו בו ליהי אפלבוים ותמד תלמודי, תלמידות המשכן למוסיקה ולמחול בהדרכת גבריאל טקלסטר. באירוע צוין שיתוף הפעולה שנרקם עם בנק מרכנתיל סניף אור יהודה, ובמסגרתו מתבצע סבסוד של הריבית בגין הלוואות ללימודים אקדמאיים שמעמד הבנק לציבור הסטודנטים.

ליאת שוחט, ראש העיר, אמרה באירוע לסטודנטים: "אני רואה חשיבות רבה בסיוע עירוני עבורכם, דור העתיד של אור יהודה. עיריית אור יהודה בראשותי שמה לה למטרה לעודד את נושא ההשכלה הגבוהה ולפעול במלוא העוצמה כדי להרחיב את כמות התושבים שפונים ללימודים אלה, אבל מעבר לכך יש חשיבות רבה להגדיל את הסיוע המוענק לסטודנטים כדי שתוכלו להתרכז כמה שאפשר בלימודים, ולהקטין את הדאגות באשר לתחום הכלכלי".

רות קמר, מנהלת הרווחה החינוכית באגף החינוך בעירייה, ציינה: "טקס חלוקת המלגות השנה עמד בסימן ההתנדבות העירונית. שמחנו לראות את ההתעניינות של סטודנטים רבים סביב כל נושא הנתינה לקהילה, ואנו מאמינים שבכך ניתן לקדם שיתופי פעולה רבים לרווחת התושבים".

צילומים: וידאו אקשן