19 תלמידים קיבלו את אות הפעיל המצטיין

27/06/2016 12:35
19 תלמידים קיבלו את אות הפעיל המצטיין

אות הפעיל המצטיין הוענק בשבוע שעבר בהיכל התרבות לתלמידים מעורבים חברתית בבית הספר ובקהילה. את האירוע הפיקו המנחות המחוזיות מטעם מחוז ת"א במשרד החינוך, אליזבט יוגר סטפ ואיילת דוידזון בשיתוף אגף החינוך בעירייה בראשות תמר חכימי, כאשר הוענקו 19 תעודות הצטיינות לתלמידים הבולטים.

מקבלי האותות הם שקד תמיר, שני קון בר, עדי שמואל (אהוד מנור), טלאור אדרי, אריאל שבתאי (אלונים), חן חיו, יהלי ארקש (סביונים), אוהד זלמנוביץ, אלסיו קורנקיאה, רון פרסקו (שיזף), אוריאל אברמוב, שניאור זלמן, אביאל עזר (אור אבנר), מורנה פיצחדזה, שיר רננה רפאלי, פערלה פרידמן (אור חנה), אושר בגימוב, שלומית יצחקי, ליאור בורוכוב (סעדיה גאון).

כמו כן, הוענקו תעודות הוקרה לרכזות החברתיות של בתי הספר, איילה ג'נאח (אלונים), נחמה דינה שוורץ (אור חנה), חני מרזל (אור אבנר), יפית שמואלי (אהוד מנור), לירון הילה הרטמן (שיזף), נחמה מרקוביץ (סעדיה גאון) ושלינה נקש שעשוע (סביונים). במהלך האירוע הופיעו תלמידי המשכן למוסיקה ולמחול, נעמה רולניק מבי"ס סביונים שניגנה על פסנתר ועידו שמיח מבי"ס סביונים שניגן על גיטרה.

האירוע נערך במעמד ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, שבירכה את התלמידים: "בימים שבהם יש תחושה לפעמים שתחרותיות קודמת לקהילתיות, זה מחמם את הלב לראות שכל כך הרבה אנשים שיושבים כאן בקהל חושבים אחרת. אנשים שנותנים מעצמם כדי שלאחר יהיה טוב, ועושים את זה לרוב על חשבון זמנם הפרטי. דעו לכם שזה לא דבר שהוא מובן מאליו. אני רוצה להודות לכם בשמי ובשם העירייה על הנתינה האין סופית ועל העובדה שאתם מהווים שגרירים טובים עבור העיר אור יהודה. אני מקווה לראות יותר ויותר אנשים שהולכים בעקבותיכם ומקדמים את ערך ההתנדבות".