העירייה משקיעה הקיץ בבתי הספר והגנים כשישה מיליון שקל

18/07/2016 11:30
העירייה משקיעה הקיץ בבתי הספר והגנים כשישה מיליון שקל

עיריית אור יהודה מגבירה את הקצב להכנת מוסדות החינוך לקראת שנת הלימודים הקרובה. בהתאם לרפורמה בתיכון יובלים והפיכת בית הספר לתיכון שש-שנתי הכולל חטיבת ביניים וחטיבה עליונה, מתקיימות עבודות אינטנסיביות ליצירת מבנים איכותיים ובסטנדרטים מתקדמים, כל זאת בהשקעה של כארבעה מיליון שקל.

במסגרת העבודות, ישופצו כיתות הלימוד, מבני השירותים, הפרוזדורים ומתחמי התיאטרון והקולנוע בבית הספר. כזכור, במהלך הקיץ מתבצעת הצרחה בין בתי הספר, כאשר החטיבה העליונה תעבור למבנה ברחוב יקותיאל אדם, בעוד חטיבת הביניים תעשה שימוש במבנה בשדרות מנחם בגין.

במקביל לשיפוץ ביובלים, יתבצעו שיפוצי קיץ רבים בשאר בתי הספר בעיר בהשקעה של 1.5 מיליון שקל. יושם דגש על החלפת מטבחים בבתי הספר, שיפוץ תאי השירותים והצבת סככות צל. בגני הילדים, פרט לשיפוץ במהלך השנה ב-22 גנים שכלל הצבת דשא סינתטי על משטחי הבטון יחד עם מתקנים חדשים, יתבצעו השלמות בהשקעה של כחצי מיליון שקל על ידי זיפות הגגות, החלפת מזגנים תקולים וגדרות.

ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט: "חשוב לנו לדאוג לכך שתלמידינו ילמדו במבנים ראויים ועל כן אנו משקיעים משאבים רבים כדי לשפר את המראה של בתי הספר והגנים. מעבר לשיפוצים שמתקיימים הקיץ, אנו נמשיך לאבזר גם במהלך השנה את מוסדות החינוך בציוד חדיש ומתקדם על מנת להעניק את המיטב לתלמידים שלנו".