ראשי דואר ישראל סיירו באור יהודה בעקבות פתיחת שני מרכזי חלוקה חדשים

18/07/2016 11:35
ראשי דואר ישראל סיירו באור יהודה בעקבות פתיחת שני מרכזי חלוקה חדשים

הנהלת דואר ישראל בראשות יו"ר הדירקטוריון חזי צאיג, מנכ"ל החברה, דני גולדשטיין, ומנהל מרחב דרום, יאיר ברק, הגיעו בשבוע שעבר לסיור משותף באור יהודה, שם פגשו את ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, ממלא מקומה, עו"ד עוזי אהרון, ומנכ"ל העירייה, עופר תודר, על מנת לבחון את מגוון שירותי הדואר הניתנים לרווחת תושבי אור יהודה, תוך מבט על ההתפתחות העתידית של העיר.

במסגרת המפגש, העלתה ראש העיר את הצורך בפתיחת סוכנות דואר נוספת בעיר, בנוסף לסניף הקיים בעיר, וסוכם כי דואר ישראל יבחן אפשרות לפתיחה של סוכנות דואר נוספת, על פי צרכי ההתרחבות של העיר. כמו כן, הנהלת הדואר הציגה את הרפורמה המתבצעת בדואר ישראל, הכוללת השקת מגוון שירותים חדשים, המאפשרים שיפור דרמטי במדדי השירות ובשביעות רצון הלקוחות.

כחלק מהרפורמה, נפתחו בעיר שני מרכזי מסירה חדשים של דברי דואר וחבילות שישפרו משמעותית את השירות ללקוחות ובאופן מיידי, זאת בנוסף לסניף הדואר הקיים בעיר. המרכזים שנפתחו הם בחנות "חד פעמי" ברחוב אליהו סעדון 128 ובסיטונאות המזון והטואלטיקה "Everything" ברחוב דוד אלעזר 107 (במתחם קינגסטון). תושבי האזור יוכלו לאסוף את דברי הדואר והחבילות משני המרכזים בנוחות ובפשטות בהתאם לשעות הפתיחה של שני המקומות.

בסיור שנערך, ציין מנכ"ל דואר ישראל, דני גולדשטיין, כי בשנת 2015 נמסרו בדואר ישראל כ-40 מיליון חבילות שהגיעו מחו"ל, כאשר צפי מסירת החבילות בשנת 2016 יעמוד על כ-52 מיליון. לדבריו, מטרת הקמת מרכזי המסירה בעיר היא לאפשר לתושבי אור יהודה לאסוף את דברי הדואר בזמן ובמקום שנוח להם, ללא המתנה, וזאת כחלק משיפור השירות ללקוח.

ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, ציינה בסיום הביקור: "אני מודה לראשי דואר ישראל על נכונותם להגיע לאור יהודה ולראות מקרוב את הצרכים הקיימים בעיר, ובטוחה ששיתוף הפעולה בין עיריית אור יהודה לדואר ישראל יסייע לשיפור השירות לתושבים. יו"ר הדירקטוריון ומנכ"ל דואר ישראל רואים עין בעין כמוני את נושא השירות כדבר החשוב ביותר, ואני בטוחה שמעתה הדברים ייראו אחרת".

מ"מ ראש העיר, עו"ד עוזי אהרון, הוסיף: "נושא השירות לתושב אצל ראש העיר ואצלי נמצא בראש סדר העדיפויות, ואני שמח שהנהלת הדואר קיבלה את בקשתנו במלואה, ובקרוב ירגישו התושבים הקלה גדולה, הן בזמני ההמתנה בדואר המרכזי והן בקבלת דואר רשום או חבילות במרכזי החלוקה, דבר שיקל משמעותית על התושבים בקבלת שירותי הדואר".