תכנית "אפיקים" תחל לפעול באור יהודה

25/07/2016 10:45

תכנית "אפיקים", שמיועדת לצעירים עד גיל 25, תחל בקרוב לפעול באור יהודה. מדובר בתכנית מטעם משרד הרווחה שמתרחבת כעת גם לאור יהודה, ומטרתה לסייע לצעירים ללא עורף משפחתי וכלכלי חזק, כל זאת כדי להשתלב ולהתקדם בשוק העבודה, לרכוש מקצוע ולהשתלב בתעסוקה איכותית.

התכנית עצמה מיועדת לצעירים בגילאי 18-25, רווקים ובעלי עשר שנות לימוד לפחות שמעוניינים ליצור שינוי בחייהם. התוכנית מציעה לאורך 18 חודשים מודל פעולה המתמקד בצעיר במטרה לשפר את יכולתו להתמיד ולהתקדם בעולם התעסוקה. מודל הפעולה כולל בשלבים מסוימים סדנאות קבוצתיות, כמו סדנה להיכרות והכנה עם עולם העבודה וסדנה להכנה ללמידה בקורסי ההכשרה.

אופירה שור-לוי, מרכזת התוכנית באגף הרווחה בעיריית אור יהודה, מציינת: "לב התכנית הוא הצעה לצעירים להתקדם בעולם העבודה. בגיל המשימה העיקרית של אותם צעירים היא למצוא לעצמם מקצוע ומקום עבודה קבוע כדי למצות את היכולות שלהם. אנו שמחים על האפשרות שנפתחת עבורם ואני בטוחה שצעירים רבים ימצאו בכך עניין".

צעירים המעוניינים להצטרף לתכנית מוזמנים ליצור קשר בטלפון 03-5388116.