החלו עבודות שדרוג החזות של שוק הפריקסט

27/07/2016 11:45
החלו עבודות שדרוג החזות של שוק הפריקסט

עיריית אור יהודה החלה השבוע בעבודות שדרוג של שוק הפריקסט הוותיק שנמצא ברחוב יוסף חיים. כידוע, מדובר בשוק שמאגד סביבו מספר בתי עסק, וביוזמת ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, הוחלט לבצע עבודות ניקוז וחשמל במקום יחד עם הסדרת החניון העומד לרשות באי השוק.

מי שאמונה על העבודות היא מחלקת התשתיות בעירייה, כאשר עלותן מגיעה לחצי מיליון שקל במימון משרד הפנים וקרנות הרשות. בעוד כחודש וחצי מתוכננות עבודות דומות גם בשוק גולדמן (סמוך למתחם קינגסטון), כשגם שם יתבצעו עבודות ניקוז והסדרת החניון בעלות של כחצי מיליון שקל.

ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, ציינה: "העבודות בשוק הפריקסט ובשוק גולדמן ישפרו את הנראות של שני המקומות הללו. במסגרת פיתוח העיר, אנו מקפידים לקדם תוכניות לשדרוג השטחים הקיימים שלא טופלו במשך שנים, וכך גם נמשיך לגבי מקומות נוספים שדורשים טיפול".