בשעה טובה נחנכו שני חניוני משאיות באור יהודה

1/08/2016 10:30
בשעה טובה נחנכו שני חניוני משאיות באור יהודה

אחרי המתנה ארוכה, חנכה השבוע ראש עיריית אור יהודה, עו"ד ליאת שוחט, שני חניוני משאיות שיספקו פתרון לבעלי הרכבים הכבדים לחניה מסודרת בשני מוקדים בעיר. הקמת החניונים נעשתה במהלך החודשים האחרונים כחלק מהחלטה של שוחט להגביר את הבטיחות ולצמצם את הסכנה של התושבים מפני המשאיות שחנו ברחבי העיר בצורה מסוכנת. בנוסף, החניונים ישרתו את בעלי המשאיות בשני מוקדים בצורה מוסדרת ויעילה. עם יישום הפתרון, הנחתה שוחט את הפיקוח העירוני לאכוף בצורה מוגברת את נושא חניית משאיות במקומות שאינם מורשים ברחבי העיר.

החניון הראשון והגדול יותר ממוקם במתחם חאן הדקל באיזור התעשייה הישן, ויעמוד לרשות התושבים בכל שעות היממה. החניון השני ממוקם ברחוב אלכסנדרוני ומיועד לחניית משאיות בשעות הלילה, בסופי שבוע ובחגים, בעוד ביתר הזמן ישמש החניון את בעלי הרכבים הפרטיים.

ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, אמרה בסיפוק רב: "העבודה הממושכת שביצענו בחודשים האחרונים נשאה פרי, כשלנגד עיני עמדה זעקתם של בעלי המשאיות שהתלוננו במשך שנים שהעירייה לא מעמידה לרשותם פתרון זמין ונגיש ולא הייתה קשובה לצורכיהם. שמתי לעצמי למטרה לפתור את הבעיה הזו, כשלא פחות חשוב מכך הוא נושא השמירה על בטיחות התושבים. אני שמחה שמצאנו פתרון שעונה על הצרכים של כולם".