גאווה לאור יהודה: חניכי עמותת יוניסטרים זכו בתחרות "יזם השנה"

1/08/2016 10:40
גאווה לאור יהודה: חניכי עמותת יוניסטרים זכו בתחרות "יזם השנה"

עמותת יוניסטרים המובילה לשינוי חברתי באמצעות מתן הזדמנות לבני נוער וצעירים בפריפריה להקים סטארט אפים, ערכה בשבוע שעבר באוניברסיטת ת"א את תחרות 'יזם השנה'.

בתחרות זכו חניכי מרכז אור יהודה במקומות הראשונים.

תחרות יזם השנה הינו אירוע השיא של העמותה החותם את סופה של שנת הפעילות.

במסגרת האירוע, מאות בני נוער מ- 13 מרכזי הפעילות ברחבי הארץ, הציגו בתערוכה את המיזמים העסקים והחברתיים עליהם עבדו במהלך השנה .

חבר שופטים הכולל מאות אנשי עסקים בכירים בעולם העסקי מחווה דעתו על המיזמים ובוחר את היזם העסקי והחברתי של השנה. האירוע התקיים

במעמד יו"ר הרשות לחדשנות אבי חסון.

חניכי יוניסטרים אור יהודה, הפועל בשיתוף עיריית אור יהודה ומתנ"ס my זכו במקום הראשון בקטגוריית המיזם העסקי המצטיין לשנה א'

עם המיזם אשר החלו לפתח- SMELL UP: שעון מעורר המפיץ ריח טוב לאוויר להשכמה נעימה.

המלווה העסקי של הקבוצה בהתנדבות לאורך השנה היה אסף ורהפט מקרן ויולה קרדיט, ומנהלת הקבוצה ניצן קשי.

החניכים זכו במענק של 3000 ₪ להמשך פיתוח המיזם.

חניכי המרכז זכו גם במקום הראשון עם המיזם החברתי אותו יצרו במהלך התכנית: לימוד וחניכת ילדים וילדות בעיר אודות עולם היזמות והעסקים, צרכנות נבונה ועוד.

עו"ד ליאת שוחט, ראש עיריית אור יהודה, ציינה: "התרגשתי מאוד לשמוע על הזכייה של בני הנוער שלנו במקום הראשון בתחרות יזם השנה.

הנוער שלנו ממשיך לבלוט במגוון תחומים ואני שמחה שאנו רואים כעת את הפירות מההשקעה האדירה של עיריית אור יהודה והמתנ"ס

בחבר'ה הללו שכבר כיום נחשבים למנהיגים כל אחד בתחומם".

בת שבע משה, מנכ"ל עמותת יוניסטרים אמרה : " ההצלחה שחוו חניכי יוניסטרים והחוויה המשמעותית במפגש עם מאות אנשי עסקים בכירים שהגיעו לבחון את הסטארט אפים שפיתחו,

היא רק נקודת התנעה לקראת העתיד המזהיר המחכה להם בעתיד. עתיד הילדים של כולנו תלוי בבני הנוער שמשתתפים בתחרות.

כל מי שמבין ביזמות ישקיע באותם צעירים, שמראים כי אפשר לגשר על פערי מרכז ופריפריה,

ושההצלחה והיזמות לא נמצאים רק בתל אביב, אלא בכל מקום בארץ ובכל שכבות האוכלוסייה והמגזרים השונים".