דלג על בר ימין

פארק נווה סביון שודרג בעלות של כרבע מיליון שקל

8/08/2016 10:15
פארק נווה סביון שודרג בעלות של כרבע מיליון שקל

פארק נווה סביון, אחד הפארקים היפים ביותר באור יהודה, עבר במהלך החודשים האחרונים שדרוג משמעותי כאשר בעבודות הושקע סכום של כרבע מיליון שקל. כידוע, בפארק היה קיים במשך כ-15 שנה מתקן משחקים שזכה לכינוי "לוויתן", אך עם כניסתה של ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, לתפקיד, התברר כי הוא לא עומד בתקן הבטיחות המקובל כיום, ובדיקות נוספות העלו שלא ניתן לשדרג אותו או להביא אותו לתקן הדרוש.

משכך הוחלט להסיר אותו באופן מיידי ובמקומו לרכוש מתקן גדול מימדים שמתאים לאופי הגן. המתקן שנבחר מספק מענה אתגרי לטווח גילאים גדול יותר, ויחד עם החלפת המתקן, שודרגו מתקני המשחקים בשתי הגינות הצמודות. בנוסף, העירייה התאימה את ההצללה לגינות המשחקים וכן החליפה את משטחי הגומי הישנים בדשא סינטטי. יש לציין שחלק מעלויות העבודות נחסכו מכיוון שבוצעו על ידי עובדי אגף שיפור פני העיר.

עו"ד ליאת שוחט, ראש עיריית אור יהודה, ציינה: "אחרי שנים רבות החלטנו לשדרג את הגינה בנווה סביון, צורך שנולד בעקבות העובדה שמתקן הלוויתן לא עמד בסטנדרטים הבטיחותיים. אנו נמשיך לשדרג את גינות העיר לרווחת התושבים בהתאם לצרכים ואופי השכונות שבהן הן ממוקמות".