רו"ח גיל גבריאל מונה לגזבר עיריית אור יהודה

8/08/2016 10:35
רו"ח גיל גבריאל מונה לגזבר עיריית אור יהודה

רו"ח גיל גבריאל מונה לאחרונה לתפקיד גזבר עיריית אור יהודה. גבריאל, 49, התמודד במכרז שאליו ניגשו עשרות מועמדים ונבחר על ידי ועדת מכרזים לעובדים בכירים. יש לציין כי במהלך החודשים האחרונים שימש גבריאל כממלא מקום גזבר העירייה.

גבריאל הוא בעל תואר ראשון במנהל עסקים בהתמחות בחשבונאות ומימון במכללה למנהל בת"א. במהלך דרכו המקצועית שימש גבריאל במשך שבע שנים כחשב בקבוצת מלם, ואחר כך מונה לסמנכ"ל הכספים בחברת מלם מערכות. בנוסף, עבד כשש שנים במשרד רואי חשבון פאהן קנה וכן בבנק הפועלים.

גבריאל ציין לאחר בחירתו: "אני שמח על הבחירה בי לתפקיד גזבר העירייה. עיריית אור יהודה ניצבת במהלך השנים הקרובות בפני אתגרים רבים במגוון תחומים, ואין לי ספק שאיתנותה הכלכלית של העירייה תאפשר להוציא לדרך פרויקטים רבים. אני מודה לראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, ומנכ"ל העירייה, עופר תודר, על האמון שהם נתנו בי".