אור יהודה השיקה את האפליקציה העירונית

9/08/2016 09:10
אור יהודה השיקה את האפליקציה העירונית

עיריית אור יהודה השיקה השבוע אפליקציה עירונית חדישה שמציגה מגוון שירותים עבור התושבים ומאפשרת להם להישאר מחוברים לכל מה שנעשה בעיר. ביוזמת ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, התקיים במהלך החודשים האחרונים תהליך של הפקת התכנים לטובת האפליקציה.

בין האפשרויות הבולטות ביותר ניתן כעת להתעדכן באופן שוטף בלוח האירועים העירוני, לקבל עדכונים בזמן אמת למה שמתרחש בעיר, הן בשגרה והן בחירום, באמצעות הודעות מתפרצות, ליצור קשר ישיר עם המוקד העירוני ואפשרות לצלם תמונה בזמן אמת שמועברת למוקדן, ליצור קשר עם כל מחלקות העירייה באמצעות הטלפון או המייל, ולקבל מידע על בתי הספר, גני הילדים, המקוואות והמקלטים, וכן על מוסדות המתנ"ס הפעילים כמו היכל התרבות, המשכן למוסיקה ולמחול והיכל הספורט. בנוסף, האפליקציה מאפשרת לשלם את חשבון הארנונה בצורה נוחה ויעילה.

ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, ציינה: "השקת האפליקציה העירונית מתבצעת בזמן חשוב ביותר מבחינתנו רגע לפני תחילת שנת הלימודים. אור יהודה נמצאת כעת בין הערים שהולכות עם הקדמה ומאפשרות קשר ישיר בין התושב לרשות המקומית. אנו נמשיך לשכלל את השירותים הניתנים לתושבים כדי למזער עד כמה שאפשר את הבירוקרטיה".