7,118 תלמידים פתחו את שנת הלימודים באור יהודה

6/09/2016 16:00
7,118 תלמידים פתחו את שנת הלימודים באור יהודה

118 תלמידים פתחו את שנת הלימודים באור יהודה, כאשר אל היום החגיגי הם הגיעו בהתרגשות רבה. כבר בפתח שער בית הספר המתין לתלמידים צלם מגנטים שתיעד את הרגע המרגש, ובהמשך היום חולקו המגנטים לתלמידים מתנת העירייה והרשות הלאומית לבטיחות בדרכים. התלמידים שעלו לכיתה א' קיבלו שי מתנת העירייה ותאגיד 'מי שיקמה' – בקבוק אקולוגי לשימוש חוזר ובו מסר לשתיית מים. התלמידים שהחלו מסגרת חדשה במסגרת חטיבות הביניים קיבלו כשי סט עטים ועפרונות מתנת העירייה ו"עיר ללא אלימות".

במסגרת ההכנות לשנת הלימודים, בוצעו עבודות מאסיביות בהיקף של כשישה מיליון שקל בבתי הספר בעיר, כאשר השקעה רבה בוצעה בתיכון יובלים ששינה את פניו יחד עם הרפורמה החינוכית שיצאה לדרך לפני מספר חודשים. במסגרת השיפוץ, חל שדרוג בחדרי הכיתות, השירותים והפאטיו שישרת את התלמידים בהפסקות.

ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, קיימה סיור בין בתי ספר והגנים השונים, פגשה את התלמידים ושוחחה עם צוותי החינוך, כשאליה התלוו מנכ"ל העירייה, עופר תודר, ומנהלת אגף החינוך, תמר חכימי. במהלך היום הגיעו לסיור מנהלת המחוז במשרד החינוך, חיה שיטאי, שהגיעה עם צוותה כדי להתרשם מהשיפוץ שהתקיים ביובלים, ושוחחה עימה על התוכניות העתידיות.

ליאת שוחט ציינה במפגשה עם התלמידים: "אני מודעת לכך שתחילת שנת הלימודים מלווה בחששות רבים של תלמידים, הורים ומורים, אבל אנחנו כאן בעירייה נעמוד לצדכם לאורך כל הדרך. ביצענו במהלך הקיץ שדרוגים רבים, והיה חשוב לנו לשים דגש על נושאי הבטיחות בכל המסגרות החינוכיות, אבל אני מבטיחה שזה לא הסוף, וכבר במהלך חופשת סוכות נמשיך לבצע עבודות נוספות. אנו שמים דגש במערכת החינוך העירונית על נושא המצוינות, ונמשיך להשקיע משאבים רבים כדי להעניק את הטוב ביותר לתלמידינו".

צילומים: דני רודא