עובדי העירייה והמתנ"ס הרימו כוסית לכבוד השנה החדשה

20/09/2016 11:00
עובדי העירייה והמתנ"ס הרימו כוסית לכבוד השנה החדשה

עובדי עיריית אור יהודה והמתנ"ס, חברי מועצה בעבר ובהווה וגמלאי העירייה הגיעו בשבוע שעבר להיכל התרבות כדי להרים כוסית לכבוד השנה החדשה ולשמוע את הרצאתו של ד"ר גלעד ארנון בנושא מתן שירות. במהלך הערב הופיעה להקת אלגרו (בהנהלת אורטל חתוכה) מהמשכן למוסיקה ולמחול.

עוד לפני הכניסה להיכל הצטלמו העובדים על ידי צלם מגנטים. במהלך האירוע, הציגה ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, את מגוון התכניות והפרויקטים שבוצעו במהלך השנה האחרונה ואת התכניות העתידיות לשנה הקרובה. במהלך האירוע נאמו גם מ"מ ראש העיר, עו"ד עוזי אהרון, מנכ"ל העירייה, עופר תודר, רב העיר, ציון כהן, ויו"ר ועד העובדים, סוניה סעדה.

ליאת שוחט ציינה בפני העובדים: "השנה האחרונה לוותה בהרבה מאוד שינויים, כל זאת כדי להצעיד את העירייה והמתנ"ס למקום טוב יותר. אנחנו כאן כדי לשרת את התושבים, ולכן אני רואה חשיבות רבה להון האנושי שנמצא כאן כמי שמוביל את התהליכים שאני מובילה. אני נחושה להוביל את אור יהודה בדרך שהתוויתי. עשינו כברת דרך אדירה במהלך השנה האחרונה, כשמגוון פרויקטים שהכרזנו עליהם קרמו עור וגידים, ולקראת השנה הקרובה אנחנו נפעל לקדם תכניות נוספות שמונחות לפתחינו".