הסטודנטים המתנדבים קיבלו מלגות מהעירייה

13/10/2016 15:45
הסטודנטים המתנדבים קיבלו מלגות מהעירייה

עיריית אור יהודה בשיתוף היחידה העירונית להתנדבות החלה בחלוקת מלגות לסטודנטים מתנדבים בקהילה. כידוע, עם כניסתה לתפקיד לפני כשנה, הצהירה ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, כי תאפשר לסטודנטים להגדיל את היקף המלגה בהתאם לנתינה לקהילה. בהתאם לכך, כ-50 סטודנטים חוברו לפרויקטים שונים בעיר באמצעות היחידה העירונית להתנדבות בראשות ענת רגב אדלר, כשמעבר לנתינה לקהילה זכו הסטודנטים המתנדבים למלגה נוספת שנעה בין 2,000 שקלים ל-5,000 בהתאם לכמות השעות (40 עד 100 שעות).

הסטודנטים התנדבו בין השאר במרכז להב"ה הפועל בעיר, בתנועת אחרי, סיפקו שיעורי עזר לילדים, פעלו במרכזי נוער ובתי הספר, בספרייה העירונית ובשיטור הקהילתי. בשבוע שעבר הגיעו ללשכת ראש העיר 15 סטודנטים שסיימו את ההתנדבות וקיבלו את המלגות שלהם, כשבהמשך צפויים סטודנטים נוספים שיסיימו את מכסת ההתנדבות לקבל את המלגות.

ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, ציינה: "זו זכות גדולה עבורנו כעיר להעניק לסטודנטים שבוחרים לתת מעצמם לקהילה עבור אלו שזקוקים לכך. שמחתי לשמוע שהסטודנטים הרגישו סיפוק רב מעצם הנתינה שלהם שאינה מתבטאת רק בכסף, אלא בעיקר בתחושה של סיוע לזולת".