נחנך מרכז היום לקשיש באור יהודה

18/12/2016 16:15
נחנך מרכז היום לקשיש באור יהודה

מרכז היום לקשיש באור יהודה (רחוב החבצלת) נחנך לאחרונה בטקס חגיגי שהתקיים במעמד ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, סגנה אפי גוטמן, ובכירים בעירייה ובקהילה. באירוע השתתפו קשישים, חברי הוועד המנהל, חברי עמותת "אור זהב" המפעילה את המרכז, עובדים, נציגי הגורמים שמימנו את הקמת המרכז, המוסד לביטוח לאומי, אשל וועידת התביעות.

עוד קודם לטקס נערך סיור במבנה המפואר, כאשר המשתתפים התרשמו מהתכנון, הריהוט והמתקנים בו. בפתיחת הטקס הוסר הלוט משלט הכניסה לכל תשואות הנוכחים, ובהמשך קבע הרב יעקב אדרעי שמתנדב שנים רבות במרכז את המזוזה.

ראש העיר, ליאת שוחט, בירכה את הוועד המנהל של אור זהב, וציינה: "אני יודעת שהקמת המרכז הזה לוותה בחבלי לידה קשים, אבל זו ההוכחה שאין דבר העומד בפני הרצון. אני בטוחה שבזכות הקמת המרכז תגדל עוד יותר כמות הקשישים הפועלים בו, והעירייה תעשה הכול כדי לתת יד ולסייע בכל דבר שניתן".

יו"ר עמותת "אור הזהב", רוני עזרא, הוסיף: "מדובר בהתגשמות חלום עבורנו כך שהמרכז המפואר ישמש את הקשישים לשנים רבות". המנכ"לית, ברכה בראון, הוסיפה: "אני מודה לעמיתים שליוו את הליך הבנייה של המקום החדש שישמש מוקד תוסס וראוי לאזרחים הוותיקים הזקוקים לסל השירותים שהמרכז מעניק, כל זאת בהמשך לשיתוף הפעולה המבורך עם המדור לקשיש באגף הרווחה וצוות עובדי העמותה המסור".