ערב שירה ופיוט פתח את פסטיבל אור יהודה

26/12/2016
ערב שירה ופיוט פתח את פסטיבל אור יהודה

ערב שירה ופיוט פתח את אירועי פסטיבל חנוכה "מאירים את העיר" באור יהודה. במהלך הערב הופיעו הזמרים-פייטנים אליה והב ואופיר סלומון והתקיימה הרצאתו של הרב אבנר קוואס "חנוכה חג החינוך". הערב נערך בתקצוב משרד הפריפריה הנגב והגליל ועיריית אור יהודה והוא התקיים במעמד ראש העיר, ליאת שוחט, מ"מ וסגן ראש העיר, עוזי אהרון ורב העיר, הרב ציון כהן. במהלך הערב בירך השר אריה דרעי את הנוכחים דרך מכשיר הטלפון ואיחל להם חג שמח. את הערב הפיקה מחלקת התרבות העירונית בראשותה של חנה פיזואטי יוסף.

מ"מ וסגן ראש העיר, עוזי אהרון, ציין: "לראשונה מזה שנים רבות התקיים ערב שירה ופיוט לרגל חג החנוכה בהשתתפות ציבור גדול. המשתתפים רקדו ושמחו עד חצות. לילות מהסוג הזה הם חלק מההוואי בציבור, והמחלקה לתרבות תורנית שמה לה למטרה בשנה הקרובה להעצים ערבים כאלה ואף לפתוח חוגים ללימוד המקאמים וטעמי המקרא. תודתי למשרד הפריפריה בראשות ידידי השר אריה דרעי על הדאגה לאוכלוסייה זו והשיתוף הפעולה הפורה עם העירייה".

ראש העיר, ליאת שוחט: "חשוב לנו לקיים אירועים מגוונים לכל הקהלים בעיר ולהרבות בפעילויות תרבות שיאפשרו לכולם ליהנות מבלי צורך לשלם על כך. כל יהודי הוא כמו נר חנוכה ותפקידו להאיר את העולם ולהאיר את החושך כל אחד בדרכו שלו, ויחד נהווה אור איתן שגם יביא לשינוי".