הפעילים הקהילתיים בנווה רבין חגגו במסיבת חנוכה

2/01/2017
הפעילים הקהילתיים בנווה רבין חגגו במסיבת חנוכה

עשרות תושבים השתתפו במסיבת חנוכה שהתקיימה בשבוע שעבר באולם הספורט בבית ספר אהוד מנור בנווה רבין, מסיבה אותה הפיקה מועצת הפעילים הקהילתית בשכונה. כזכור, לפני מספר חודשים הוציא אגף הרווחה בעירייה בראשותה של ד"ר אסתי אשל את פרויקט הפעילים הקהילתיים במספר שכונות ומגזרים בעיר, בהם בשכונת נווה רבין. מועצת הפעילים כוללת תושבים שגויסו לעבור סדנת הכשרה באמצעות מכון יוספטל המאפשרת להם לקדם את צורכי השכונה.

במסגרת המסיבה, התקיימה הדלקת נרות חגיגית בהשתתפות ראש העיר, ליאת שוחט, התקיימו הפעלות לילדים, חולקו סופגניות ושוקולדים ובמרכזו של הערב התקיימה שירה בציבור עם ערן כץ.

התושבים, שנחשפו לפעילותה של מועצת הפעילים, ציינו במעמד החגיגי: "זהו יום חג ופעמיים כי טוב. חג חנוכה מלא בניסים ונפלאות. זהו יום חג כי קמו כאן פעילים קהילתיים. אכפת לנו לשמר ולפתח למענכם, תושבי השכונה. אנו שמחים לבשר לכם כי יש לנו שיתוף פעולה ותמיכה של הרשות. מיפינו כאן את החוזקות אך גם את החולשות שלנו. עומדות בפנינו משימות חשובות שכולנו, הפעילים והתושבים יחדיו, צריכים וחייבים להתמודד איתן: בניית חברה שוויונית יותר ברוח שכונה ושכנות איכותית, דמוקרטית ותרבותית יותר".

ליאת שוחט, ראש העיר, בירכה את הפעילים הקהילתיים, וציינה: "זה מרגש במיוחד לראות כיצד אוסף של אנשים אכפתיים נרתמים מזמנם וממרצם כדי לשנות ולשפר את איכות החיים לא רק שלהם, אלא גם של הסובבים אותם. אנו בעירייה נעשה הכול להעמיד לרשותם את הכלים שיביאו לשיפור איכות החיים שלהם בשכונה".