מרכז הצעירים החל בקמפיין לתרומת שיער

9/01/2017
מרכז הצעירים החל בקמפיין לתרומת שיער

מרכז הצעירים אור יהודה, שבנייתו תחל בקרוב, החל בקמפיין חדש שפונה לכלל האוכלוסייה בעיר: תרומת שיער לחולי סרטן. ביוזמתה של מנהלת מרכז הצעירים, מירי שמאי גיס, החל תהליך איסוף שיער. בקמפיין, שהחל לתפוס תאוצה, השתתפו גיס עצמה שתרמה את שיערה לטובת הפרויקט, כמו גם תושבת העיר, מיכל זגה כהן, שבעקבותיהן התקבלו פניות נוספות של נשים שמעוניינות להסתפר ולתרום את שיערן. נשים אחרות תרמו את פאותיהן. כל השיער שייאסף ייתרם לעמותת פל"א (פאה לכל אישה). אחת השותפות המרכזיות בפרויקט היא יוני גביזון עיצוב שיער, הנציגות של עמותת פל"א בעיר שבאמצעותה מתבצעות התספורות לפרויקט בהתנדבות.

מירי שמאי גיס, מנהלת מרכז הצעירים, מציינת: "חשוב לנו להוות מודל ודוגמה לציבור אחרי שנחשפנו בערב לגילוי מוקדם של סרטן השד למצוקתן של הנשים ובהתמודדות ובקושי שלהן לשמור על איכות החיים שלהן בעקבות הטיפולים הכימותרפיים הקשים. אובדן השיער הוא תהליך קשה עבור רוב הנשים, ולכן אנו עושים הכול כדי לסייע בתרומת שיער לעמותת פל"א שתסייע בהתאמת הפאות לנשים החולות".

נשים נוספות המעוניינות ליטול חלק בקמפיין מוזמנות לפנות למרכז הצעירים בכתובת המייל tzeirim@or-ye.org.il.