בית אקשטיין חנך את מועדון ה-Be-Club

23/01/2017
בית אקשטיין חנך את מועדון ה-Be-Club

בית הספר בית אקשטיין באור יהודה חנך בשבוע שעבר את מועדון ה-Be-Club, מועדון פנאי חברתי בהובלת תלמידי מועצת התלמידים וחיילי גרעין הנח"ל. באירוע החגיגי התקיים הפנינג שכלל מוסיקה מקפיצה שארגנו תלמידי קורס הדי ג'ייז הבית ספריים ושלל פעילויות של דוכני צבעי פנים, עמדת צילום וקעקועי נצנצים לתלמידי בית הספר.

בטקס גזירת הסרט והסרת הלוט מעל שלט הכניסה המרשים כיבדו בנוכחותם עופר מרבך, מנהל אשכול חינוך בבית אקשטיין, אורן קורנפלד, דובר עיריית אור יהודה, אתי רביאן, רפרנטית החינוך המיוחד במחוז ת"א ונועה שגב מהפיקוח על החינוך המיוחד.

מטרת המועדון היא להעניק לתלמידי בית הספר מרחב של פנאי והווי חברתיים ולחבר בין התלמידים מכלל השכבות במפגשים של שיח, הירגעות ומשחקי קופסה נוסטלגיים. בהמשך יופעלו במועדון ספריה ופינת x-box משוכללת לרווחת התלמידים. ריהוט המועדון ועיצובו תוכן על ידי תלמידי המועצה ובשיתוף חיילי הגרעין לאחר שעברו סדנת נגרות בעץ על ידי אנשי מקצוע.