מרכז הצעירים השיק מפגשי "קפה תרבות"

5/02/2017 19:00
מרכז הצעירים השיק מפגשי "קפה תרבות"

מרכז צעירים אור יהודה השיק בשבוע שעבר מפגשי "קפה תרבות" בשיתוף מתחם טרמינל סנטר, שבמסגרתם מתקיימים מפגשים חברתיים עם דמויות מעניינות בחברה הישראלית. במפגש הראשון התארחה הסטנדאפיסטית ענת אביעד, תושבת אור יהודה לשעבר, שהתארחה בבית הקפה לנדוור ושיתפה כ-150 תושבים שהגיעו לאירוע על ההווי באור יהודה כפי שהיא זוכרת מילדותה. כמו כן, אביעד סיפקה בדיחות רבות על ילדותה למשפחה עיראקית ודאגה לשתף את הקהל שלקח חלק פעיל.

במהלך האירוע, קיבלו המשתתפים משקה חם מתנה ובסיומו חולקו להם מטריות מתנת מרכז צעירים אור יהודה. המפגש השני של "קפה תרבות" יעסוק במפגש של הורים לילדים עם מרצה מוכר בתחום והוא יתקיים במהלך חודש מרץ.

מירי שמאי גיס, מנהלת מרכז צעירים אור יהודה, מציינת: "אנו עומלים בימים אלו על הקמתו של מרכז הצעירים שיהווה אבן שואבת עבור תושבי העיר בגילאי 18 ועד 40 ויספק עבורם סיוע והכוונה בתחומי הלימודים, התעסוקה והפנאי. חשוב לנו לגבש את הקהילה החמה הזו ולייצר עבורם תכנים איכותיים תוך שימת דגש על הנושאים החשובים להם".