יצאה לדרך הרפורמה במחלקת הגבייה

5/02/2017 19:20
יצאה לדרך הרפורמה במחלקת הגבייה

עיריית אור יהודה הכריזה בשבוע האחרון על רפורמה במחלקת הגבייה שתכלול שיפורים רבים לנוחיותם ולרווחתם של תושבי העיר. מחלקת הגבייה עברה ריענון במהלך החודש האחרון עם מינויו של מנהל מחלקה חדש, עו"ד רן אברון, וקליטת עובדים חדשים. במוקד השינויים, תספק המחלקה מענה טלפוני בין השעות 8:00 ל-20:00 בימי חול ובין השעות 8:00 ל-12:00 בימי שישי וערבי חג.

בנוסף, וכדי להקל על תושבי העיר בתשלומי הארנונה, החיוב בבנק עבור החשבון החודשי יתבצע אחת לחודש במקום אחת לחודשיים (החל מחודש מרץ). כמו כן, החל מהשבוע נפתחה אפשרות לבצע הוראת קבע באמצעות כרטיס אשראי, כאשר גם באפשרות הזו החיוב יתבצע בשני תשלומים ויכלול בנוסף הנחה של 2 אחוז בהוראת הקבע.

ליאת שוחט, ראש העיר, מציינת: "נושא השירות עומד כל הזמן לנגד עיני, וחשוב לי שהשירות במחלקות העירייה יהיה המקצועי ביותר וכמובן גם הרגיש ביותר. אין לי ספק שהתושבים יחושו הבדל משמעותי עם השינויים שהכרזנו עליהם ועם צעדים נוספים שבכוונתי לבצע. הנוחות של התושבים שלנו היא בראש סדר העדיפויות".