המועצה הדתית אור יהודה זכתה בפרס שר הדתות

13/02/2017
המועצה הדתית אור יהודה זכתה בפרס שר הדתות (הגדל)

המועצה הדתית אור יהודה בראשותו של דני שמואל זכתה בשבוע שעבר במקום השלישי בתחרות מועצות דתיות מצטיינות ובפרס כספי על סך 200 אלף שקל. ראשי המועצות הדתיות בארץ התכנסו במלון סיטי טאוור ברמת גן לטקס הענקת פרס שר הדתות על ניהול תקין, אחראי ומקצועי של המערכת הכספית והניהולית של המועצה.

ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, מ"מ וסגן ראש העיר, עו"ד עוזי אהרון, רב העיר, הרב ציון כהן, ודני שמואל, יו"ר המועצה הדתית, נכחו בטקס והתכבדו בקבלת התעודה.

דני שמואל, יו"ר המועצה הדתית, מציין: "אני שמח על הפרס שניתן על פעילויות יוצאות דופן שביצענו. חברי ועדת הפרס בחנו אותנו בשלל תחומים כמו הצעות ייעול, שיפור מתן השירות לאזרח, העמדת מקוואות ברמה גבוהה לטובת התושבים, השתלמויות שביצענו לעובדים, פתיחת קורסים למשגיחי כשרות, הטמעת תוכנות דיגיטליות למועצה, ועוד".

שמואל מוסיף: "מאז כניסתי לתפקיד, הצבתי לעצמי מספר משימות ואתגרים שיספקו לציבור שירות יעיל, משופר וטוב במגוון תחומים, כשהכול נעשה בשיתוף פעולה מלא עם הרב ציון כהן, חברי ההנהלה והעובדים. אני רוצה להודות לכל עובדי המשרד לשירותי דת ובראשם הרב דוד אזולאי, למנכ"ל המשרד עו"ד עודד פלוס, לראש העיר עו"ד ליאת שוחט, מ"מ ראש העיר עו"ד עוזי אהרון, להנהלת המועצה, חבריה ועובדיה אשר ללא שיתוף פעולה ותמיכתם המלאה לא היינו זוכים ומגיעים ליום הזה".