מועדון צוותא ציין 30 שנה להיווסדו

27/02/2017
מועדון צוותא ציין 30 שנה להיווסדו

אירוע מרגש נערך בשבוע שעבר בהיכל התרבות אור יהודה לציון 30 שנה למועדון צוותא המיתולוגי. המועדון שמופעל על ידי חבר המועצה סבח יוסף מפעיל במשך השנים פעילויות רבות כמו הרצאות, מפגשים, חוגים למוסיקה וטיולים כחלק מהפעילות לגמלאי תושבי העיר. האירוע, שנערך במעמד ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, וסגניה עו"ד עוזי אהרון ואפי גוטמן, הוקרן סרט שמסכם את פעילות המועדון לאורך השנים.

כמו כן, העניקו ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, סבח וראש המועצה לשעבר, מנשה יצחקי, מגנים ליקירי המועדון: יחזקאל (מאיר) חזקוני, למשפחתו של צבי עיני ז"ל ולראש העירייה לשעבר, עו"ד יצחק בוכובזה. במהלך הערב הקריא המשורר דוד חלפון משיריו, כולל שיר מיוחד שנכתב לעיר אור יהודה. בנוסף, הופיע השחקן יקר צמח והתקיימה הופעתו של הזמר אהרון פררה. מופע החימום היה שייך לחבורת הזמר של המשכן למוסיקה ולמחול.

חבר המועצה, סבח יוסף, ציין בדבריו: "מכל הפעילות של צוותא במשך השנים, ברצוני לציין במיוחד את ההון האנושי של המועדון - התברכנו באנשים ברמה גבוהה מאוד מכל קצות הקשת הפוליטית ובעלי רצון עז לתרום מעצמם ומהידע שלהם לחברה. אין לי שום ספק שאנשים אלה הם מי שקידמו מאוד את הפעילות התרבותית באור יהודה".

ראש העיר, עו"ד ליאת שוחט, הוסיפה: "אנו מציינים היום 30 שנה למועדון צוותא, מועדון שטובים מאנשי אור יהודה לא רק עברו בו, אלא היו חלק ממנו מיום הקמתו ועד היום. לשמחתי הרבה, היה לי הכבוד מאז שהייתי ילדה לשמוע את הסיפורים ולהכיר את הנפשות הפועלות. הפעילות הרבה שנעשתה במועדון במשך כל השנים היא דוגמה לפרויקט שהחל מחלום להקים בית שיאכלס את אנשי העיר כדי לשמור על המורשת, ולאט לאט הוא קרם עור וגידים, ולא להאמין שאנחנו מציינים היום 30 שנה לקיומו".

צילומים: אלי קובי