דלג על בר ימין

ערב הוקרה מרגש נערך לעובדי החינוך המיוחד

6/03/2017
ערב הוקרה מרגש נערך לעובדי החינוך המיוחד

ערב לחינוך המיוחד באור יהודה, קריית אונו וגבעתיים נערך לאחרונה בתיאטרון גבעתיים כחלק ממסורת ארוכת שנים. מדובר בערב הוקרה והערכה לעובדי החינוך המיוחד בשלוש הערים הללו, ולקחו בו חלק ראשי העיריות ליאת שוחט (אור יהודה), ישראל גל (קריית אונו) ורן קוניק (גבעתיים), כמו גם אורלי ציפין, מנהלת מתי"א במחוז תל אביב, מפקחות ועובדי הוראה ממשרד החינוך.

במהלך הערב הוצגה העשייה החינוכית המקדמת תלמידים בעלי צרכים מיוחדים. השנה צוינו מאור יהודה עשייה מיטבית עם תלמידי החינוך המיוחד בבית ספר אלונים. רגע השיא של הערב היה כאשר הוקרן סרטון על תלמיד כיתה י"א מבי"ס יובלים, אסף בנפשי, שלמרות שסובל מנכות פיזית, הוא משתלב בלמידה ומרצה בפני תלמידים על הדרך שעבר במערכת החינוך הרגילה.

ראש עיריית אור יהודה, ליאת שוחט, התרגשה מאוד מסיפורו האישי של בנפשי, אותו היא מכירה, וציינה: "ילדים כמו אסף מעוררים השראה בכל אחד מאיתנו ודרך התקווה שלו אנו כולנו מלאי תקווה לשילוב של כל תלמיד ותלמיד במערכת החינוך שלנו".